Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 hete volt miss. Ab. -om /20...

3 hete volt miss. Ab. -om /20 hetesen/. Lehet már szerelmeskednünk és használhatunk Pantenex oval hüv. Kúpot védekezésre?

Figyelt kérdés

Nagyon szigorúan be kell tartani a 4-6 hét megtartóztatást?

Ha kúpot használunk védekezésre, az már nem árt ennyi idövel a műtét után?

2009. dec. 1. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi 3 hetet vártunk, igaz nekem 11 hetesen volt missed-em.

Sajnálom a történteket...

Szerintem a kúpot még hagyagoljátok, inkább (ha még kellemetlen is) használjatok óvszert.Mi igy tettünk annak idején.

2009. dec. 1. 12:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Összejött azóta nektek a baba?
2009. dec. 1. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 10 hetes voltam... Mi 2 hetet vártunk, azt mondta a dokim, ha elmúlik a vérzés, akkor összebújhatunk. Mi is óvszert használtunk.

3 hónapot kellett várni az újabb próbálkozással. Utána a 3. próbálkozós hónapban jött a Manó.

Sok sikert nektek is!

14 hetes kismama

2009. dec. 1. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.Nekem a műtét után voltak gondjaim, felborult a hormonháztartásom, kimaradt a menism (gyógyszerrel hozták helyre).De igen, a 2. próbálkozásra sikerült a baba, most vagyok 6 hetes pocis.

Sok sikert nektek, és kivánom, hogy minél előbb gyógyulj lelkileg, és testileg is.

2009. dec. 1. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

egyszerre rossz és jó is olvasni ami veletek történt / történik!

a pocisoknak sok-sok egészséget!

én még most vágyom az első babámra és bele se merek gondolni mi lenne, a nekem is ilyenen kéne átmennem:(

2009. dec. 1. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm a jókivánságot, és arra kérlek titeket, hogy még csak ne is gondoljatok ilyenre, minden rendben lesz a kicsivel ha beköltözika pocakotokba, beszéljetek vele, mondjátok el mennyire várjátok, szeretitek őt, de csak a jó dolgokra gondoljatok!!!
2009. dec. 1. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!