Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy kapjon levegőt éjjel, ha...

Hogy kapjon levegőt éjjel, ha már nem használhatunk orrcseppet?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdett a kislányom közösségbe járni. Három hete folyamatosan náthás, köhög. Két napra meggyógyul, aztán újra beleesik. Már nem merem adni neki az orrcseppet, nehogy kárt tegyen a nyálkahártyájában.

Napközben folyik az orra rendesen, éjjel meg nem kap levegőt, és nem is jön ki neki. Mit tegyünk? Nem alszik három napja eleget emiatt. Ismer vki olyan készítményt, amitől szelel az orr, de mégis kíméletesebb? 3 éves.

2011. okt. 15. 13:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Vettem baby-luuf-ot, Aloe-s orrspray-t, ami orrcsepp-féle. Semmi nem jó.
2011. okt. 15. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:

szia!

Az enyém 2,5 éves és a folytonos orrcseppezések "kivédésére" kitaláltam, hogy a nekünk vett (felnőtteknek) dr. theiss féle eukaliptuszos kenőcsöt használom. Bekenem a kis orra alatt, a hátát, mellkasát, vékonyan. Én nem kérdeztem meg róla se orvost, se védőnőt, csak ösztönösen csináltam, de mivel minden gyerek más, ha netán ezt is kipróbálod, előtte kérdezz rá!

2011. okt. 15. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Tengervizes orrspray? Pl: Aquamaris.

Vagy, mi még nem használtunk, de már többen dicsérték: Babyluuf balzsam, lefekvés előtt bekened a hátát, mellkasát, kap levegőt és ha köhög, azon is segít.

Jobbulást!

2011. okt. 15. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Na, látom , a 2. hsz is hasonlót ír, de a tengervizes bitybuszok felejtősek( szerintem) Én is nagy lendülettel használtam, hogy "ez aztán 100% természetesség", aztán csak nem éreztem semmi hatását. Szerintem gyerekeknél se annyira használ.
2011. okt. 15. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Mentolos kenőcs mellkasára.
2011. okt. 15. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne lepődj meg /bár amikor én hallottam fura volt/ de sima zsírt kenj a hátára és mellkasára este. Nem hittem benne, kipróbáltam amikor már semmi nem használt. Bevált.
2011. okt. 15. 15:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Sajnos a tengervizes orrspray-k nekünk sem jöttek be. Az a baj, h amikor nagyon benne van a náthában(az elején), akkor sajnos semmi más nem használ, csak az orrcsepp.

Azóta úgy csinálom, ha náthás, h nappalra nem, csak éjjelre cseppentek, így kevesebbszer használjuk a cseppet. Nappal folyik az orra, csak fekvő helyzetben(pl. alvás) dugul be.

Köszönöm még egyszer!

2011. nov. 4. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!