Mi a neve annak a szerkezetnek, amit arra használhatunk, hogy a gyerek csuklójára téve a másik meg az anyánál, a játszótéren jelez, ha beállított távolságon kívül megy a gyerkőc?
És ha már feltalálták zt a kütyüt aminek még most sem tudom mi a neve és hogy keressem, akkor miért ne könnyítsem meg a saját életemet. Nem azért kellene ez, mert én beszélgetek vagy a jó ég tudja mit csinálok, hanem azért ha az egyik gyerekem után megyek akkor a másikat is biztonságban tudjam!
Azért köszi a számomra nem túl hasznos választ!!!
Remélem lesz olyan, aki érdemben tud segíteni, és ismerős számára ez a probléma.
Gyermekfelügyelőnek hívják, legalábbis azt amit én ismerek, nem tudom, hogy te is ilyenre gondoltál-e, de itt egy link ahol lehet kapni.
Köszönöm a választ! Igen ez már hasonló amit én keresnék. Nem láttátok véletlenül a babavilágnak azt a részét amikor egy ikyan szerkezetet mutattak be? Csak az olyan volt hogy a gyerek csuklójára kellett tenni - mint egy órát - és ha beállította a szülő mondjuk 15 méterre, akkor akkor kezdett csipogni ha a gyerek ezen a távon kívül ment. Akkor mosolyogtam rajta, most meg venné egyet.
De amit küldtél az se rossz megoldás! Mégegyszer Köszi!!!!
Itt van, amit keresel, ha még nem találtad volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!