Mikortól használhatunk nem patikai fürdetőt kislányomnál?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 18:28
1/7 anonim válasza:
szia,
mi 3 hónapos korában váltottunk és először a Bübchen termékeket próbáltuk ki, mert elég száraz a bőre a kicsinek. nagyon bevált, csak ajánlani tudom, bár azóta már Ben 10-es kell, mert változtak a fiatal úr igényei :)))
Ági
2/7 anonim válasza:
Sosem használtam a gyógyszertári fürdetőt. Eleinte Gabi fürdetővel fürdettem, de az szárította. Utána Neogranormonos. Már legalább 1 éve Babyloves van.
3/7 anonim válasza:
Attól függ, milyen a bőre. Mi egy adag gyógyszertárit nagyjából elhasználtunk, aztán váltottunk a Gabi újszülött kortól használhatójára.
4/7 anonim válasza:
Én soha nem használtam kislányomnál.Johnsonossal kezdtük utánna gabi mikor elfogyott és azota is gabit használok.Nekünk bevált nem száraz a bőre de jo bőre van.
Nem érzékeny.Már 13 hós lesz.
5/7 anonim válasza:
Mi is 3 hónapos korban váltottunk Gabira. Azóta felváltva használunk Gabit és Johnson'st. Soha semmi baja nem volt a bőrének szerencsére, neki is nagyon jó bőre van. Sosem kentem se testápolóval, se olajjal, mert nem kell neki.
6/7 anonim válasza:
Még a nagyobbik 3 éves is ezt használja, mert a létező összes többitől kiütéses lett, és nagyon kiszáradt a bőre.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszaitokat!!!!!!!
2011. febr. 24. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!