Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Maxi Cosi Priori vagy Römer...

Maxi Cosi Priori vagy Römer King Quickfix autósülést válasszunk 10 hónapos lánykámnak?

Figyelt kérdés

Maxi Cosi pl: [link]

Römer King pl: [link]

Ebben az árkategóriában gondolkodok, és csak használt jöhet szóba sajna.

Ti melyiket választanátok és miért?

2012. jan. 2. 20:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Esetleg hasonló tudású gyerekülés hasonló árban? Dönthető legyen!
2012. jan. 2. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Kicsit off: nem akarok "belepofázni", de sehol nem ajánlják a használt gyerekülést (kivéve, ha ismerőstől veszed), mert lehetnek rajta rejtett hibák és hasonlók. És gondolj bele: eredetileg 40-70 ezerért árulják őket, itt meg 10-en ezrekért. Ráadásul a Maxi Cosi Priori-nak nem is olyan nagyon szuper a töréstesztje, ugyanis közepest kapott. "Közepes" ülést kapsz 20.000-ért újonnan.

Úgyhogy én inkább vennék egy olcsóbb kategóriájú, de új ülést. Mi Naniát vettünk - amit jó sokan szidnak -, de nekünk semmi gond nincs vele. És ez is közepest kapott, ami szerintem totálisan elég egy ilyen árkategóriájú üléshez...

2012. jan. 2. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én személyesen nála vettem a Römer King Quicfix gyerekülésünket teljesen új huzattal, és láthatóan nyoma sincs az ülésen bármilyen balesetnek. Karcolás is kb 2-3 volt az alján, azóta már én többet csináltam rajta, hogy egy párszor kivettem a kocsiból. Kislányomnak kényelmes akár hosszú útra is. Mi is ennyiért vettük.

Hogy melyiket, igazából szerintem mind a kettő nagyon jó ülés.

2012. jan. 2. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi is a Maxi Cosit nézzünk. A Brendonban most nagyon le akciozták a Naniákat.S egész jó élőben.Mi is ülést keresünk épp...:)
2012. jan. 2. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

én is használtan vettem, a rk quickfixet.

imádom!!!

hihetetlenül könnyedén lehet ki-bekötni az autóból, sookal egyszerűbb, mint a 0-13 kilós hordozót.

dönthető, így a lányom jókat alszik benne még most is (2 éves lesz, 12 kilós :))

Mi már 9 kilós kora előtt is használtuk, mert elég jól el lehetett dönteni, így már 8 kilósan is ebben utazott. (már szépen ült akkor). egyébként ő 1 éves lett kb 9 kg)

és a fejszűkítő jó, ha van hozzá, mert különben össze-vissza inog a kis kobakja.

szóval én a römer kingről csak jókat tudok mondani!

2012. jan. 2. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Römer Kinget vettem használtan és teljesen jó. Azt hallottam viszont, hogy érdemes olyat választani, amin gyári huzat van. Állítólag a külföldről behozott ülésekre szoktak külön huzatot varrni és azok között találtak már repedtet, amit lehet hogy te nem is látsz meg, csak akkor derül ki, ha ne adj isten baj történik.
2012. jan. 2. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!