Maxi Cosi Priori vagy Römer King Quickfix autósülést válasszunk 10 hónapos lánykámnak?
Maxi Cosi pl: [link]
Römer King pl: [link]
Ebben az árkategóriában gondolkodok, és csak használt jöhet szóba sajna.
Ti melyiket választanátok és miért?
Kicsit off: nem akarok "belepofázni", de sehol nem ajánlják a használt gyerekülést (kivéve, ha ismerőstől veszed), mert lehetnek rajta rejtett hibák és hasonlók. És gondolj bele: eredetileg 40-70 ezerért árulják őket, itt meg 10-en ezrekért. Ráadásul a Maxi Cosi Priori-nak nem is olyan nagyon szuper a töréstesztje, ugyanis közepest kapott. "Közepes" ülést kapsz 20.000-ért újonnan.
Úgyhogy én inkább vennék egy olcsóbb kategóriájú, de új ülést. Mi Naniát vettünk - amit jó sokan szidnak -, de nekünk semmi gond nincs vele. És ez is közepest kapott, ami szerintem totálisan elég egy ilyen árkategóriájú üléshez...
Szia!
Én személyesen nála vettem a Römer King Quicfix gyerekülésünket teljesen új huzattal, és láthatóan nyoma sincs az ülésen bármilyen balesetnek. Karcolás is kb 2-3 volt az alján, azóta már én többet csináltam rajta, hogy egy párszor kivettem a kocsiból. Kislányomnak kényelmes akár hosszú útra is. Mi is ennyiért vettük.
Hogy melyiket, igazából szerintem mind a kettő nagyon jó ülés.
én is használtan vettem, a rk quickfixet.
imádom!!!
hihetetlenül könnyedén lehet ki-bekötni az autóból, sookal egyszerűbb, mint a 0-13 kilós hordozót.
dönthető, így a lányom jókat alszik benne még most is (2 éves lesz, 12 kilós :))
Mi már 9 kilós kora előtt is használtuk, mert elég jól el lehetett dönteni, így már 8 kilósan is ebben utazott. (már szépen ült akkor). egyébként ő 1 éves lett kb 9 kg)
és a fejszűkítő jó, ha van hozzá, mert különben össze-vissza inog a kis kobakja.
szóval én a römer kingről csak jókat tudok mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!