Úgy érzem, sosem lesz gyerekem. Van olyan, aki így gondolta és mégis megfogant?
Annyit reménykedtem már, de minden hónap újabb csalódás.
Már feladtam a görcsös gyerekvágyat, de sajnos egyre inkább azt hiszem, nekem sosem lesz két csíkos tesztem.
Ma is csináltam egy tesztet, aztán mikor persze negatív lett csak kérdeztem magamtól: "Mégis mit gondoltam, miért lenne ez most másként?"
Ha az ember ennyire érzi, hogy valami nincs rendben a testével, ha egyáltalán nem tudja elképzelni, hogy egyszer várandós lesz, vajon ennek ellenére is megtörténhet a csoda?
31 éves vagyok és már 1 éve várjuk a babánkat, a dokim meg elküldött, hogy majd 2 év sikertelenség után kezd kivizsgálni :(
Próbáltam már mindenféle vitamint, méhpempőt stb, de hiába.
Jólesne, ha létezik ilyen kismama/anyuka, aki hasonlóképp érzett, majd mégis megfogant, ha írna nekem, kíváncsi vagyok, van-e ilyen.
Manka:
Itt találhatsz egy listát a lúgosítóételekről:
Ezen az oldalon írják az almaecetről:
"az almaecet lúgosít, mivel a benne levő ecetsav egy gyenge sav, és könnyen felhasználódik. A megmaradó anyagok lúgosítóak."
Szia!
Tavasszal megyek a dietetikusomhoz, és majd megkérdezem mi erről a véleménye, de addig is maradok az általa ajánlott cukorbeteg diétánál. Az bevált nekem. :-) Erről a lúgosításról nem találtam komoly oldalt. Számomra inkább csak egy új divatnak tűnik. Viszont találtam egy olyan oldalt, ahol dietetikus válaszol kérdésekre. Persze ellenőrizni nem tudom, hogy valóban az-e, de a kérdésekre adott válaszai korrektnek tűnnek. Azt írja az egyik kérdezőnek, hogy az almaecet inkább káros. De nem ez alapján alkottam róla véleményt. :-)
Link :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!