Létezik olyan teszt ami kimutatja mikor fogant meg a baba? , vagy egyáltalán megfogant-e?
A Clearblue-nak van, kiírja terhesség előrehaladottságát, de én soha nem használtam még, nem olcsó.
köszi szépen azért ennyire tudatlan nem vagyok tudom mi az a terhességi teszt,
engem az érdekel hogy van -e olyan ami már azt mutatja meg hogy megfogant.e :)
én nem bírok várni 2 hetet :))))
A digitalis clearblue azt mutatja, hogy kb mennyi ideje volt a megtermekenyules, de messzirol sem napra pontosan. 1-2, 2-3, 3+ ertekeket mutat, azaz 1-2 hete volt, 2-3 hete, vagy tobb, mint 3 hete.
Ettol pontosabban sem terhessegi tesztbol, sem vervetelbol nem lehet megallapitani, mert ez a teszt is a hcg nagysagabol kalkulal, viszont a hcg termelodese teljesen egyeni, van akinel gyorsabb, van, akinel nem.
Nagyon-nagyon pontos ultrahangos meres alapjan kb a 10-13. terhessegi heten par napos intervallumra lehet szukiteni a fogantatas idejet a baba merete alapjan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!