Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményetek mi erről? Egyik...

Véleményetek mi erről? Egyik barátnőmnek segítenék!

Figyelt kérdés

Férjnél van terveztek babát, de elhagyta párnapja, viszont 1hete késik neki, az első tesztet 3-4 napja csinálta

[link]

ilyen lett!

Viszont csinált tegnap estiből egy másikat ami ilyen lett negatívba tettem át a legalsó lenne az. Negatívnak látszik és nem tudjuk, hogy akkor most mi a helyzet!

[link]

Nagyon sajnálom, hogy elhagyta a férje, szerintetek az első miért látszik jobban, mint a tegnapi hisz erősödnie kellene a csíknak, nem halványodnia.

2012. febr. 7. 14:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod mit akkor viszont az a véleményem hogy a pasi nem igazán szereti a barátnődet.Ha igazán szeretné,akkor eszébe se jutna olyat mondani hogy ne haragudjon ha nem megy vissza hozzá.Akkor jobb lenne a barátnődnek ha tényleg elválnának,fiatal talál magának még olyat aki igazán fogja szeretni.Ha nekem ilyet mondana a férjem onnantól kezdve nem lennék rá kíváncsi.És még utána baráti szinten tartani a kapcsolatot?Soha.
2012. febr. 7. 20:25
 22/32 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanígy gondolom az egészet , mint te! Hát nem tudom, hogy tudnám túltenni magam ha a helyében lennék. Írja, hogy élni sincs kedve, nagyon lehangoló :S. Írom neki, hogy megfogja találni az igazit, mert ez nem az az biztos! Csak nem értem, ha nem szereti, akkor miért vette el?! Nagyon érdekes!
2012. febr. 7. 20:31
 23/32 anonim ***** válasza:
Hány éves a férje?
2012. febr. 7. 20:34
 24/32 A kérdező kommentje:
32 éves!
2012. febr. 7. 20:41
 25/32 anonim ***** válasza:
Ezek azok a dolgok amit nehéz megérteni.
2012. febr. 7. 20:45
 26/32 anonim ***** válasza:
32?! A leírtak alapján sokkal fiatalabbnak gondoltam. Hát elég komolytalan és felelőtlen a korához képest. Szerintem jobb is a barátnődnek, ha nem lesz tovább együtt egy ennyi idős, ám de felelőtlen alakkal.
2012. febr. 7. 20:47
 27/32 anonim ***** válasza:
Ja és dokihoz nem ártana elmenni neki.Az egyik ismerősömnek is negatív volt a teszt és terhes volt.
2012. febr. 7. 21:06
 28/32 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem úgy tűnik a leírtak alapján, mintha a kedves férj becsajozott volna. :-( A rendszeres látogatás az eddig nem kedvelt szülőknél ürügynek tűnik egy-egy lopott randira. Tényleg nem érdemes megtartani az ilyen pasit. Sajnálom a barátnődet, de ez már szerintem veszett fejsze nyele. :-( Bocs az őszinteségért, de ha most vissza is megy hozzá, csak idő kérdése, mikor jutnak megint idáig. Inkább most lépjen a barátnőd, mint később. Remélhetőleg mégsem most lett babás. Az, hogy az első teszt halvány pozi, a későbbi negatív, számomra azt jelenti, hogy valami elkezdődött, de nem maradt meg, és csak idő kérdése a mensi. A biztos az lenne, ha kérne egy HCG vérvételt, amit a jelen helyzetben minél hamarabb érdemes lenne megcsináltatnia. De abban kár lenne reménykednie, hogy egy baba megoldja a helyzetet. Még egyszer nagyon sajnálom!

2012. febr. 8. 04:44
 29/32 A kérdező kommentje:
Nagyon Aranyosak vagytok! Nem lesz könnyű neki, de nem szabadna neki feladnia. Talál magának sokkal jobbat. Legjobb lehet, hogy ha el válnának szerintem! De nekik kell ezt megoldani. Azt, hogy becsajozott volna nem tudom ez is benne lehet.Azért köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
2012. febr. 8. 10:18
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 20:25-tel. Én is úgy gondolom,hogy a férfi valójában úgy gondolja hogy "nem kellesz eléggé" -mint a filmben :) Vagy megijedt hirtelen a gyerekvállalástól. Minden esetre érdekes, egy 32 éves férfitől? Hát így én is azt mondom, (mert a teszt egyértelműen negatív,de azért nem árt egy séta a nőgyógyászhoz),hogy 22 évesen a barátnőd talál még elég pasit,aki úgy fogja szeretni ahogyan azt ő megérdemli!!! Bár a mai világban én úgy látom nem szeretik a férfiak a korlátokat, nincs mihez tartásuk, és legfőképp elég ritkán szeretnének családot :(

Vagy ti nem így látjátok?

2012. febr. 8. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!