Véleményetek mi erről? Egyik barátnőmnek segítenék!
Férjnél van terveztek babát, de elhagyta párnapja, viszont 1hete késik neki, az első tesztet 3-4 napja csinálta
ilyen lett!
Viszont csinált tegnap estiből egy másikat ami ilyen lett negatívba tettem át a legalsó lenne az. Negatívnak látszik és nem tudjuk, hogy akkor most mi a helyzet!
Nagyon sajnálom, hogy elhagyta a férje, szerintetek az első miért látszik jobban, mint a tegnapi hisz erősödnie kellene a csíknak, nem halványodnia.
Szia!
Nekem úgy tűnik a leírtak alapján, mintha a kedves férj becsajozott volna. :-( A rendszeres látogatás az eddig nem kedvelt szülőknél ürügynek tűnik egy-egy lopott randira. Tényleg nem érdemes megtartani az ilyen pasit. Sajnálom a barátnődet, de ez már szerintem veszett fejsze nyele. :-( Bocs az őszinteségért, de ha most vissza is megy hozzá, csak idő kérdése, mikor jutnak megint idáig. Inkább most lépjen a barátnőd, mint később. Remélhetőleg mégsem most lett babás. Az, hogy az első teszt halvány pozi, a későbbi negatív, számomra azt jelenti, hogy valami elkezdődött, de nem maradt meg, és csak idő kérdése a mensi. A biztos az lenne, ha kérne egy HCG vérvételt, amit a jelen helyzetben minél hamarabb érdemes lenne megcsináltatnia. De abban kár lenne reménykednie, hogy egy baba megoldja a helyzetet. Még egyszer nagyon sajnálom!
Egyetértek a 20:25-tel. Én is úgy gondolom,hogy a férfi valójában úgy gondolja hogy "nem kellesz eléggé" -mint a filmben :) Vagy megijedt hirtelen a gyerekvállalástól. Minden esetre érdekes, egy 32 éves férfitől? Hát így én is azt mondom, (mert a teszt egyértelműen negatív,de azért nem árt egy séta a nőgyógyászhoz),hogy 22 évesen a barátnőd talál még elég pasit,aki úgy fogja szeretni ahogyan azt ő megérdemli!!! Bár a mai világban én úgy látom nem szeretik a férfiak a korlátokat, nincs mihez tartásuk, és legfőképp elég ritkán szeretnének családot :(
Vagy ti nem így látjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!