Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményetek mi erről? Egyik...

Véleményetek mi erről? Egyik barátnőmnek segítenék!

Figyelt kérdés

Férjnél van terveztek babát, de elhagyta párnapja, viszont 1hete késik neki, az első tesztet 3-4 napja csinálta

[link]

ilyen lett!

Viszont csinált tegnap estiből egy másikat ami ilyen lett negatívba tettem át a legalsó lenne az. Negatívnak látszik és nem tudjuk, hogy akkor most mi a helyzet!

[link]

Nagyon sajnálom, hogy elhagyta a férje, szerintetek az első miért látszik jobban, mint a tegnapi hisz erősödnie kellene a csíknak, nem halványodnia.

2012. febr. 7. 14:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Ha a házasság alatt fogant a bébi, akkor automatikusan a férj nevére megy a gyerek, és fizetnie kell a gyerektartást. Azért ő is vegye már ki a részét a dologból, már ha megcsinálta szegény gyereket. Kivéve ha lemond róla. de akkor tényleg egy utolsó patkány lenne.

Mi volt a szakítás oka? Van még esély a kapcsolat megmentésére?

2012. febr. 7. 14:43
 12/32 A kérdező kommentje:
Semmi baj :) én is egyetértek! Ezt a 22.évet arra értettem, hogy még fiatal, hogy bőven találna magának egy rendesebb embert, hisz erről lekésni nem igazán lehet. Én nagyon szeretnék még egy babát, bár csak a férjemet kellene erről győzködni:) sok korkülönbséget nem akarok a 2 gyermek között.
2012. febr. 7. 14:46
 13/32 A kérdező kommentje:
amúgy tényleg szó szerint hülyeség miatt költözött el a férj. A lényeg, hogy barátnőm szüleinél laktak. A hapsi szüleihez nagyon-nagyon ritkán mentek el, és ha el is mentek a szülőkhöz kapták szépen a lehurrogást, hogy mit képzelnek magukról miért járnak hozzájuk ritkán, mi egymás. A poén benne, hogy a pasi nem volt nagyba a szüleivel, mondogatta is , hogy cián kellene nekik, stb.. Szombaton elment látogatóba a szüleihez a pasi és eleve feldúltan ment haza a feleségéhez. Elkezdte mondani barátnőmnek, hogy ha tetszik neki ha nem ,ő 1 héten 1x elmegy "haza" 2óra hosszára. (Csütörtökön este az anyósának elmondta a férj, hogy most jött rá, hogy a szülei mindennél a legfontosabbak neki.) Barátnőmnek ugy nem tetszett a dolog és nem értette mi ez a hirtelen 360 fokos fordulat. Tehát ezen vitáztak és mondta, hogy ez így nem működik és hogy jobb lesz így külön.
2012. febr. 7. 14:55
 14/32 anonim ***** válasza:

teszteljetek másikkal és tegyétek fel annak is a képét.

szerintem terhes.

írjatok, mert érdekel majd mi lesz vele.

2 kisfiú anyuja

2012. febr. 7. 17:39
 15/32 A kérdező kommentje:

Most tesztelt másik fajtával, hát nem tom...

[link]

2012. febr. 7. 18:49
 16/32 anonim ***** válasza:

Ez határozottan egy csík.

Kedves Kleopátra89!

A te eseted más, neked van férjed, aki melletted áll és támogat, de ennek a lánynak nincs. Így egyedül nehéz és fiatal ehhez a nagy feladathoz.

2012. febr. 7. 19:37
 17/32 anonim ***** válasza:
Én is csak 1 csíkot látok.Én kérdeztem hány éves a barátnőd.Úgy gondolom 22évesen még elég fiatal,találhat olyat akinek szülhet gyereket.De igazából nem értem miért zavarta a barátnődet hogy a férje mégis haza akar járni?Azt értem hogy előtte másképp gondolta a férje is,de a szüleitől a barátnőd se tilthatja el.Mondhatott volna annyit is,jó rendben menjél de egyedül.
2012. febr. 7. 19:58
 18/32 A kérdező kommentje:
Na igen, ezt én sem értettem, el is mondtam neki a véleményemet, meg ha tényleg el mondja a férjének a véleményét megint másképp állna szitu, de így, hogy meg sem beszélik ez nem vezet semmi jóra. Szerintem minden párkapcsolatban van vita, de mindent lehet kezelni, megbeszélni. De hát ugye nem vagyunk egyformák. Nem rég mondtam neki, hogy jobb lenne elmenni nőgyógyászhoz kivizsgáltatni magát, mert nem egészséges,hogy ennyit késik és majd ők kiderítik miért késik ennyit neki. Bár azt mondta, ahogy ezen a teszt előtt, hogy jobb lenne ha negatív lenne. Egyedül nagy felelősség kell hozzá, hogy feltudja nevelni,ha úgy van.
2012. febr. 7. 20:07
 19/32 anonim ***** válasza:
Igen,mindenhol vannak viták.És gondolom a barátnőd is meg a férje is makacs,viszont valakinek engedni kéne ahhoz hogy megtudják oldani a problémát.Szerintem (már ha csak ez volt a gond)nem kéne a házasságukat felbontani.
2012. febr. 7. 20:11
 20/32 A kérdező kommentje:
A barátnőm az,aki enged, amióta elköltözött hívta is már, küldött neki sms-t is. Tegnap voltak együtt a bíróságon, de majd azt hiszem hónapvégén kell menniük vissza.Mondta a barátnőm neki, hogy nem szeretne elmenni azt válaszolta a férj, hogy ő se. De gondolkodási időt kért a barátnőmtől és kérte, hogy ne haragudjon rá ha esetleg nem megy vissza hozzá, attól még szeretné tartani a kapcsolatot vele (baráti szinten).
2012. febr. 7. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!