Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményetek mi erről? Egyik...

Véleményetek mi erről? Egyik barátnőmnek segítenék!

Figyelt kérdés

Férjnél van terveztek babát, de elhagyta párnapja, viszont 1hete késik neki, az első tesztet 3-4 napja csinálta

[link]

ilyen lett!

Viszont csinált tegnap estiből egy másikat ami ilyen lett negatívba tettem át a legalsó lenne az. Negatívnak látszik és nem tudjuk, hogy akkor most mi a helyzet!

[link]

Nagyon sajnálom, hogy elhagyta a férje, szerintetek az első miért látszik jobban, mint a tegnapi hisz erősödnie kellene a csíknak, nem halványodnia.

2012. febr. 7. 14:12
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
36%
Jobb, ha elmegy orvoshoz, ő biztosat tud mondani.
2012. febr. 7. 14:17
 2/32 anonim ***** válasza:
36%

Ugyanaz a fajta terhességi teszt a 2.is? Vegyetek másikat is! Mindegyiknek más és más az érzékenysége a terhességi hormonokra! Nekem is az első tesztem olyan mint az első képen,de nekem másnapra erősebb lett,bár érzékenyebb tesztet vettem, és az sem mind1 mikor csinálod a tesztet. Mind2 reggeli vizeletből van?

Nagyon sajnálom ha elhagyta a férje :( Nem tudja mit veszít...

2012. febr. 7. 14:18
 3/32 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a teszt volt! Facelle. 3nap telt el a 2teszt között, egyik sem reggeli vizeletből volt. Holnap fog tesztelni másik fajta tesztel. Hát igen én is nagyon sajnálom, szombaton hagyta el, ráadásul még egy éve sincs,hogy összeházasodtak. Ja és azt mondta a barátnőmnek, hogy vetesse el, ha terhes lenne, mert nem fogja eltartani...
2012. febr. 7. 14:22
 4/32 anonim ***** válasza:
36%
Pozitiv mindkettő,halvány csíkok de azok.Nekem is így volt,attól hogy halvány még lakik valaki odabent:D
2012. febr. 7. 14:23
 5/32 anonim ***** válasza:
27%
Lehet, hogy valóban jobb lenne elvetetni, egyedül felnevelni egy gyereket? Ne rontsa el az életét, majd jön más, akivel boldog családja lehet. De még egyáltalán nem biztos, hogy terhes. A tesztet jobb reggeli vizeletből megcsinálni.
2012. febr. 7. 14:25
 6/32 anonim ***** válasza:
36%
Hülye, és rosszindulatú, és egy szemét ne haragudj ha ilyet mondok de velem is majdnem megtörtént a férjed mert nem tudja hogy milyen terhet ró a nyakába. Ő is ugyan úgy hibás mint a nő 50-50% hogy ha már megcsinálta akkor válaja a felelősséget. Ne mindig a nő nyakába varrják a hibát és a felelősséget.
2012. febr. 7. 14:29
 7/32 anonim ***** válasza:
54%
Az elsőn valóban van egy halvány csík de a másodikon én nem látok semmit.Ha csinál másik tesztet mindenképpen reggeli első vizeletből csinálja.Egyébként hány éves a barátnőd?
2012. febr. 7. 14:30
 8/32 A kérdező kommentje:
Hát igazság szerint nem tudom mi lenne számára jó, ha terhes lenne, vagy ha nem lenne baba. Egyedül nevelni igaz szüleinél lakik, de hát mindenbe nem tudom, hogy tudnak-e segíteni. Gyesből sem lehet eltartani a gyereket. De a másik, hogy tervezett volt a baba és még sem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan tervezték. Hát a helyében nem tudom mihez kezdenék.
2012. febr. 7. 14:30
 9/32 A kérdező kommentje:
22 éves, még nagyon fiatal! Egy idősök vagyunk osztálytársam volt általánosban. Én is férjnél vagyok 2éves fiunk van, hálistennek nálunk nincsenek ilyen problémák.
2012. febr. 7. 14:33
 10/32 anonim ***** válasza:
48%

a 22 éves nehogy azt hidd olyan fiatal :D Én is annyi vagyok ,és a 2.-at várjuk a férjemmel jelenleg. Felfogás kérdése az egész, hidd el egy 30-on felüli néha komolytalanabb mint egy 22 éves.

Az hogy a barátnőd mit tesz ezután csakis rajta áll,de egy gyereket megtartani nagy felelősséget,és érett gondolkodást kíván! Nem mindig az anyagi helyzet a mérvadó,persze az is fontos. De ha a férj is akarta annó a gyereket igenis vállalja a felelősséget,mert lerugom a heréit! Bocsi :D

2012. febr. 7. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!