Ovukor meddig érdemes szexelni? Gyors válaszokra lennék kíváncsi! Lehet már kicsúsztunk az időből.
Figyelt kérdés
Tegnap szurkált a hasam, ma pontosabban most amikor a wc-n jártam bő nyákom volt....., úgy tudom, hogy állt hajnalban van a pé, akkor lehet nekem most volt, ill azt olvastam utána csak x óráig él a petesejt, és az is idő míg a katonák elérnek odáig, mert lassan haladnak!. Ha jók a megérzéseim, és valószínű jók, mert ma a 13. nap van, akkor meddig lehetünk együtt, hogy sikerrel járhassunk? Köszi mindenkinek aki segít!2012. febr. 2. 13:03
1/4 anonim válasza:
Meddig érdemes szexelni? Nekünk 2 perc is elég volt az ikrekehez:)
Na de viccet félretéve... a petesejt úgy 24 óráig életképes, szóval akár még az este is jó lehet, sőt, az is lehet, hogy csak holnap hajnalban lesz ovud. Sztem ma is meg holnap is érdemes együtt lennetek. A katonákról meg én azt hallottam, hogy kb. 1 óra alatt érnek el a méhbe. Aztán hogy onnan hogyan mikor tovább...petevezető stb., már pontosan nem tudom, e azért hidd el, nem kell órára pontosan kiszámolni. Hajrá:)!
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, nem kiszámolni akarjuk, csak most messze van a párom, és ha még az esti is jó, akkor én kocsiba ülök:)! Ha van esély ma ha nincs holnap utaznék, d ez nekem 8 óra utazás, azért fontos nekem a kérdés, amúgy igazad van lehet kétértelműen tettem fel:)
2012. febr. 2. 13:16
3/4 anonim válasza:
Első vagyok! Én ülnék a kocsiba:) Jó utat!
4/4 anonim válasza:
Ha tegnap szurkált a hasad és ma jelentkezett a bő nyák, akkor biztos lehetsz benne, hogy az elmúlt éjjel tüszőrepedésed volt, és most ott utazik egy kiszabadult petesejt a méhed felé, várva a megtermékenyülésre! Még kb. 12 órád van arra, hogyha gyermeket szeretnétek a pároddal megtermékenyüljön az a petesejt! Persze a jövő hónapban is van erre lehetőség, ha most ilyen messze van tőled... Mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!