Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ebből még baba ebben a...

Lehet ebből még baba ebben a hónapban? Vagy valószínű kicsúsztunk?

Figyelt kérdés
Ápr. 12-én volt az utolsó mensim, előtte márc.12-én. Május 5-én voltunk együtt.
2011. máj. 7. 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Csak írd be az adatokat, de szerintem már lecsúsztatok róla, de itt egy új hónap, egy új esély:)

2011. máj. 7. 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is ekkor volt meg,és az előtte lévő is! :-)

Nekem körülbelül április 26-27-én volt peteérésem,a hasam szurkálása alapján lehet,hogy 28-án.

Általában a következő mensi első napjából kell kivonni 14-et,és akkro kijön,hoyg mikor lehetett peteérés.

Előtte kb 3 utána max 1 nappal esélyes még a baba összehozása.

De! 10 nőből csak 9-nek van középidőben peteérése,és ráadásul lehetséges extra peteérés is,pl orgazmus hatására.

Ezek tudatában azt mondanám,hoyg 95%,hogy lecsúsztatok.

(Mi meg túl korán voltunk együtt,utána sajnos nem tudtunk. ápr 24-én este,talán ha 26-án volt peteérés,akkor még van esély,másképp nem)

2011. máj. 7. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!