Elméletileg 13. -án volt peteérésem, fájt is a hasam.15. -én voltunk együtt. Van esély a babára, vagy kicsúsztunk az időből, így 2 napra rá?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 10:12
1/5 anonim válasza:
Ha tuti,hogy akkor volt,nagy a valószínűsége,hogy késői volt az együttlét!Ha előtte vagytok mondjuk 2 nappal együtt akkor nagyobb az esély!De hátha nem!!!
Drukkolok!
2/5 anonim válasza:
Szia! Én mindenhol azt olvastam hogy peteérés előtt és után 3-3 nap amikor teherbe lehet esni elméletileg. Én úgy vettem észre hogy nálam nem működik. Tavaly nyáron amikor aznap voltam a párommal amikor a peteérésem volt terhes lettem. Sajnos a 8.héten elvetéltem. Azóta nem voltunk együtt pont a peteérés napján mindig vagy előtte vagy utána. Ettől függetlenül neked még lehet esélyed! Nem minden nő egyforma! Szorítok!!
3/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor majd kiderül 2 hét múlva kb...mi előtte is voltunk meg utána is együtt,csak pont akkor nem..:(
2010. ápr. 16. 11:59
4/5 anonim válasza:
Ha előtte is akkor jó, ezt miért nem írtad először? Így már mindjárt más! Úgy igen is nagy esély van, előtte való nap ugyanannyi, mintha ovu napján vagytok együtt!!!!
5/5 A kérdező kommentje:
előtte meg pont hamar szerintem,szombaton és azt hiszem a kedd körül lehetet érésem körülbelül..vagyis 3 nap volt a kettő között.
2010. ápr. 16. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!