Hogyan reagáltok a rosszindulatú válaszokra?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 11:50
1/16 anonim válasza:
Nevetek rajta egyet,nem bunkózom vissza:)
3/16 anonim válasza:
rá hagyom,bár most írtam egy választ egy bunkó megjegyzésre,de az sem rosszindulatú volt,csak megjegyeztem.de többnyire jót röhögök rajta.
4/16 anonim válasza:
Az illetőnek nem reagálok, de az már előfordult, hogy megnyomtam a jelent gombot.
5/16 anonim válasza:
Én is kiröhögöm...
Attól hogy bunkózik a kérdezőnek nem fog segiteni,aztán meg jelentem
6/16 anonim válasza:
Lefele pontozok, ha valaki tényleg bunkó, ha csak simán más a véleménye, akkor nem érdekel.
7/16 anonim válasza:
hát van h csak tullépem, nem veszem észre, van h regálok rá, de nem roszindulatuan csak leirom a véleményem roll. van h csak jot nevetek rajta. minden a válasz hangvételétől és stilusátol függ. én még nem nyomtam meg a jelent gondot, de van h a rosszindulatu válaszokat negativan pontozom, ez a gyakoribb.
8/16 anonim válasza:
Ha provokatív a kérdésre nézve piros kezecske.
Ha trágár, ocsmány, oda nem illő, akkor jelentés.
De ha "csak" eltér a véleménye, vagy ironizál azt nem szoktam "bántani", hiszen láthatja máshogy is mint én.
9/16 anonim válasza:
Nem veszem fel őket. Nagy az Isten állatkertje.
10/16 anonim válasza:
Ha nagyon bunko a valasz, akkor lepontozon(en meg soha nem jelentettem), aztan otthagyom. Ha mas a velemenye akkor meg beken hagyom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!