Nem vagyok rosszindulatú de szerintetek nem idegesítő?
Mindenhol azt hallom a médiába akaratlanul is hogy Oszter Alexandra gyereke mennyire jobb,szebb mint a többi átlagos" baba,mert ott a vér kötelez és nagyon jó a "keverés"...
Állandóan azt érzem hogy azt akarják sugallni hogy ővé a tökéletes és egy baba sem ér fel vele...PEDIG MINDENKINEK A SAJÁTJA A LÉEGSZEBB!
Mitől lenne az övé különlegesebb?
én se akarok rossz indulatu lenni de mivel eddig meg se mutatták honnan tudjuk hogy néz ki ... lehet hogy egy kis gnóm és azért rejtegetik.
azért mert ő xyz gipsz jakab felesége még nem szebb a gyereke mint kovács lajosnénak
sokszor nem is a vérvonal számit hiszen gyakran ők a legbelterjesebbek és abból mindenki tudja hogy nem a legszebb és legértelmesebb gyermek születik.
erről ennyit.
Ha téged kérdezne valaki a gyerekedről, te is így nyilatkoznál...
Mivel ő média személyiség,a nyilvánosság előtt zajlik mindez...
több cikben is olvastam hogy az ő kifia mindennél különlegesebb a vérvonalak sokszínűsége("keverés")miatt.
Én nem tartom a kisfism különlegesebbnek bárki babájánál,de nekem ő a legszebb,mégsem érzem feljebb valónak bárkinél.
Értitek mire gondolok?
Oszter Alexandra kisfiának vérvonaláról annyit, hogy pl. az Én családomban a következő a felállás: apai ágon a dédapám magyar, felesége olasz volt, nagyanyám egy eredetileg lengyel férfihoz ment (nagyapámhoz), édesapám ezáltal magyar/olasz/lengyel vért hordoz. Anyai ágon a dédszüleim szlovén-szerb keverékek és magyarok. Tehát, az Én véremben van magyar/olasz/lengyel/szlovén és szerb. Férjem ágán a felmenők szlovákok. Tehát, a Mi kislányunk hordozza az összes fentit.
Másik példa, az egyik unokatesóm példája apai ágon: nagyapja magyar és kanadai keverék, nagyanyja olasz (dédszüleink ugyanazok). Ő állampolgárság szerint kanadai, férje amerikai (USA), de férje szülei lengyel származásúak. Gyermekeiben keveredik a magyar/olasz/kanadai/ameriaki/lengyel vér. Most akkor miről beszélünk?
Ó, ne foglalkozz ilyenekkel.. :)
Vagy be se kapcsold a tv-t, mint ahogy én se nézem, csak nagyritkán, híradót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!