Kerek Szabina kérdése:
Én 1 hete hőmérőzök, mert azt sejtem terhes vagyok. Jövőhéten kellene megjönnie (de nem várom). Eddig 37 fok és 37,1 fok volt felváltva, ma pedig 37,2 fok szájban. Szerintetek mennyi esély van rá hogy nem fog megjönni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 09:21
11/20 A kérdező kommentje:
Hát akkor még mérem minden reggel, és majd napok múlva ez úgyis kiderül. Csak már kíváncsi vagyok nagyon. :)
2012. febr. 2. 09:43
12/20 anonim válasza:
Anno én is mértem a hőmet, ami így visszagondolva azért volt jó, mert megismertem a testem, és tudtam, hogy volt e pém az adott hónapban. Mikor a doki mondta, hogy valószínű nem mindig van pém, én tudtam, hogy ez nem így van.
De a baba akkor jött össze, mikor hagytam az egészet a francba. Csak azért írtam le, hogy próbáld lazán kezelni. Fogd fel úgy, hogy most csak figyeled a tested működését.
De sok sikert kívánok neked! S persze van rá esély, hogy nem fog megjönni 9 hónapig :-)
13/20 anonim válasza:
Ha tényleg 20-án volt a peteérésed akkor nem 8-án jön meg hanem 3-4. körül! De csak ha tényleg akkor volt! Az emelkedő hő meg nagyon jó jel a mensi közeledte felé! Én nekem is ekkora hővel lett baba, mutatom a görbém:)
15/20 A kérdező kommentje:
én interneten néztem utána mikor volt peteérésem, sajnos akkor még nem mértem a hőmet. Nemjól emlékeztem 23.-án vagy 24-én volt az ovulációs kalkulátor szerint. de már rendszeresen fogom mérni reggel a hőmet. Remélem nem esik le, és fennmarad.
2012. febr. 2. 13:11
16/20 anonim válasza:
de nem érezted a pé-et??mert a kalkulátor számítása nem biztos,hogy pontos!!ha akkor volt a pé-d (23,24-én)akkor már így jó!!
17/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Hogy vagy? Végül megjött? Remélem, hogy nem, és már babát vársz! :)
18/20 A kérdező kommentje:
Szija nem jött meg, és pozitívat teszteltem. De rá egy hétre megjött, és korai vetélésem volt, orvosnál is voltam sajna :(
2012. febr. 19. 11:15
19/20 anonim válasza:
szia!!sajnálom,hogy elment a baba!!új hónap új esély!!netti!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!