Babuci23 kérdése:
Jelenthet ez valamit? Reménykedhetek? Mit jelent?
Figyelt kérdés
Kisbabát szeretnénk, ez a 4. hónap hogy probálkozunk! Peteérés előtt, közben és utánna is együtt voltunk és utánna az 5. -6. naptól vizes folyásom van, néha fehér és felpuffad a hasam! A mellem de főleg a mellbimbóm nagyon érzékeny! Ha valakinek van hasonló tapasztalata írjon! Köszi!2012. jan. 30. 12:18
1/7 anonim válasza:
Mikor kell/ene megjönnie?
Tesztelj!
2/7 A kérdező kommentje:
Febr.4. szombat!
2012. jan. 30. 12:32
4/7 anonim válasza:
Vasárnap 10-es teszt! És szorítok! :)
5/7 anonim válasza:
Jó reggelt! Valami változás a tünetekkel kapcsolatban?
6/7 A kérdező kommentje:
Helló!semmi változás,csak has szúrka van néha enyhébb néha erősebb!Veled mi a helyzet?
2012. jan. 31. 17:39
7/7 anonim válasza:
Hát mi voltunk együtt múlthét szerdán,csütörtökön kis hasszurka,péntek szombat erős hasszurka,az volt a peteérés! Aztán most kedd szerda megint hasszúrka,de most feljebb,a köldök alatt,meg néha tök alul keresztbe nyilal,aztán tegnap észrevettem,hogy ég a mellbimbóm! Lehet hülyén hangzik,e nem úgy fáj,hanem mintha ki lenne száradva úgy ég! Kicsit megnyomkodtam a mellem este,mint az önvizsgálatnál,és nem fáj,csak a bimbó körül! De szerintem nem vagyok terhes,mert ezek a babáhpz korai tünetek lennének,még csak a 23. ciklusnapon járok! Serintem inkább felfáztam,meg a hidegtől van! Bár pisilni egyeltalán nem járok többet... De tuti nem baba,nem érzem,hogy terhes lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!