Kinek indult be szülés után egy évvel a fogyás? Reménykedhetek még?
170 centi vagyok szülés után 67-68 voltam, mondjuk előtte is annyi, de 12 éve-az első terhességem előtt- még csak 63
Magamtól nem fogytam le, csak akarattal, most 62 kiló vagyok, 2 éve szültem (még szoptatok)
Szerintem az magától nem indul be.
55 kg voltam, mikor terhes lettem. 73 kg-mal mentem be szulni, 68 kg-mal jottem ki. Nem zabaltam halalra magam utan sem, megsem fogytam egy dekat sem masfel evig! Vegig szoptattam ezalatt (tehat a szoptatas alatt sem fogy mindenki). Masfel eves volt a kisfiam, mikor a stressz es ejszakazas hatasara lefogytam 60 kg-ra. Ezt nagyjabol tudtam tartani, de lejjebb egy dekaval nem ment.
Szerintem ez egyeni dolog, hogy ki mitol fogy. Egy bizonyos kor utan talan mar nem mukodik ugy az ember szervezete.
A bojt kurakkal is vigyazni kell. 2 utca tavolsagra egy csaj a nyilt utcan esett osszze, es allt meg a szive...
Én is kb. 25 kg-ot híztam a terhesség alatt (60-ról indultam) A szülés után 73 kg lettem hirtelen, majd most 73-75 kg között mozgok, már 11 hónap telt el a szülés óta.
Én nem fogyózom, nem tornázom, mert szoptatok és félek, hogyha megvonom magamtól a finom falatokat :) akkor esetleg kevesebb tejem lesz. :) :)
Minden ember szervezete más, lehet hogy még ilyenkor is a hormonok dolgoznak esetleg több vizet tart vissza a szervezet.
De az is lehet, hogy mostmár ez lesz a végérvényes súlyod ha már mindent megpróbáltál és nem mutat kevesebbet a mérleg.
Én is nagyon kivagyok, mert én nagyon vékony lány voltam, mostmeg egy terminátor... :D :D
A terhesség alatt csináltam ilyen terhességi cukorbetegnek való Ch diétát és nekem az megállította a további hízást. A neten ha rákeresel találsz leírást.
Tudom nem segítettem semmit ... de hátha ezt még nem próbáltad.
Szia!
Nekem kb 10 hónappal utána indult be a fogyás.
Én is sportoltam, illetve sportolok, legalább heti 3x, valamint napi 3-4 órát sétálunk, egészségesen étkezem.
És hónapokig egyszerűen semmi nem történt, 15 kg volt rajtam.
Most már csak 5.
A legdurvább, hogy én is a cukrosoknak való ch diétát tartottam és hónapokig SEMMI!!
A lényeg, hogy nálam, kiderült, hogy valószínűleg a pajzsmirigyem nem működik tökéletesen, állítólag szülés után nagyon gyakori a pajzsmirigy-alulműködés, ami átmeneti és sokszor magától rendeződik.
mIre eljutottam vérvételre, egyfelől baromi lassan, de beindult a fogyás, valamint kiderült, hogy pont olyan határon van a TSH-m, ami elég emelkedett,(ez utal a pajzsm. alulműködésére) viszont nem olyan magas, hogy ezzel foglalkozzanak.
www.endokrinkozpont.hu
itt találsz erről dolgokat
remélem, segítettem!!
Köszönöm szépen mindenkinek!!!! Akkor még lehet remény, látom más is van, aki nem rögtön fogyott vissza álmai alakjára. Az is rettenetesen frusztrál, hogy a párom volt felesége 6 kg-t hízott a terhesség alatt, és mikor kijött a kórházból, kevesebb volt, mint amikor teherbe esett, És ezt minden nap hallgathatom itthon :( :(
Jövő héten kedden megyek amúgy endokrinológushoz, pont ma jelentkeztem be, hát majd meglátjuk...
Köszönöm a kedves válaszokat még egyszer.
A búzafű kapszulát nem próbáltad még?
Én szedem, és szerintem ez is segít a kilók leadásában. Sok folyadékot (vizet)iszom mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!