Anyukák! Tanácsra lenne szükségem! Reménykedhetek még?
Van remény :) én 50kilóval indultam, világ életemben vékony voltam, sportoltam. Aztán 20kiló hopp felugrott a terhesség alatt.. :(
5 hónapos lesz a fiam, és már csak 5 kiló a felesleg rajtam, és már beleférek a régi nadrágjaimba :):):)
Ne add fel, sikerülni fog :)
jaj, de jó bár én híztam volna.40ről indultam ,7kg + lett rajtam, szülés után újra 40kg vagyok :(
biztos visszafogysz.
Szia az én babám 6 hónapos, már csak 1 kiló felesleg van rajtam, viszont nem mennek rám a régi gatyáim, hiába mutat csak ennyit a mérleg. A hasam, combom egyáltalán nem a régi :( Én kb 15 kilót híztam, és 7 kiló plusszal jöttem haza a kórházból. Nem tornázok még semmit, napi 1-1,5 órát sétálok a babámmal, kicsit gyorsabb tempóban, (én is szoptatok)
Szerintem le fog menni rólad, ha alapvetően vékony alkat vagy. Azt mondják egyébként a szülés után egy évvel áll vissza a szervezet a szülés előtti állapotra. Szerintem ha még fél év múlva is ennyi felesleged van, akkor kell elkezdeni valamilyen diétát, intenzívebb mozgást, persze csak ha már nem szoptatsz.
Szerintem ne aggódj,idővel visszaáll a súlyod.
Én is úgy tudom,hogy 1év.
De mi a baj az 56kg-al? Az nem sok...
Én 58-al kezdtem,74-el mentem szülni.A kórházból 68-al jöttem haza.Most 7hónapos a kisfiam és 63 vagyok.
Ahogy jöttek rá a kilók,abban az ütemben olvadtak rólam.Vicces de így volt.Most hogy már nem hízik én sem fogyok. Kár,pedig lennék újra 58.De az csak 5kg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!