Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség kezdetén a hőnek...

A terhesség kezdetén a hőnek mindenféleképpen emelkednie kell, vagy ez nem törvényszerű?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ugye eredetileg a peteérés után emelkedik. Ha terhes vagy fent is marad. Nem feltétlenül muszáj még fentebb mennie. A lényeg,hogy ne essen le!
2012. jan. 30. 10:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Vagyis rosszul tettem fel a kérdést, hogy fent kell lennie a hőnek? Vagyis lehet terhes az is akinek alacsonyabb pl. 36,2 a hője a nem vár napon?
2012. jan. 30. 10:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Mennyi az alaphőd? Vezetsz hőgörbét? Én is pont ebben a kérdésben keresem a választ, mert nem emelkedik a hőm, elméletileg volt peteérésem, de nem biztos, és ilyen még nem volt.
2012. jan. 30. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:
A peteérés akkor történt meg,ha az alaphő fölé megy legalább két fokkal a hőd és ott is marad!
2012. jan. 30. 10:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem vezetek, sok értelme nem lenne, mert mindig máskor kelek fel. Pl. ha lányom felébred éjszaka, vagy a férjem megy dolgozni, emiatt nem mérem.

Csak kíváncsi voltam, mert tegnapra nem vártam, nem jött meg (29-31 napos a ciklusom), majd a hét közepén tesztelek, ha nem jönne meg, nem akarok teszteket pocsékolni.

Ma is mértem és 36.2 volt. A lányomat amikor terveztük eszembe sem volt, hogy mérjem, hiszen ő egyből összejött. Nem tudom vele mennyi volt a hőm.

2012. jan. 30. 10:16
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Sajnos nem tudom mennyi az alaphőm. :-(

Majd kiderül, hogy baba van, vagy nincs, csak kíváncsi voltam.

2012. jan. 30. 10:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Hónaljban mértem, nem szájban.
2012. jan. 30. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
36,2 az nagyon alacsony, hacsak nem 35 körüli az alaphő. Így sajna ebből nem derül ki semmi.
2012. jan. 30. 10:44
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem az alap olyan 36,4 körül van.2 hete vagyok 37 felett minden nap,remélem baba van a dologban :D
2012. jan. 31. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!