Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sikerült a baba?

Szerintetek sikerült a baba?

Figyelt kérdés
A havim 5napig szokott tartani.De múlt hónapban 4napig tartott és csak egy kicsi volt. Miután elmúlt onnantól kezdve mindennap együtt voltunk és most 6napja fáj alul a hasam. Szerintetek sikerült a baba vagy nem??12ére nem várom..Elkezdtem szedni az Elevitet és nagy az étvágyam de lehet hogy csak a vitamintól. Ha mégsem sikerül teherbe esni akkor mit ajánlotok amivel könnyebb teherbe esni??(póz,tea)bármi!!! előre is köszi:)
2012. jan. 29. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát ezt így nehéz megmondani. Én már az első hetekben éreztem mellfeszülést, kis émelygéseket napközben, figyeld ezeket, az is jel lehet. A havi csökkenése is jó jel lehet, de a leggyakrabban azért teljesen el szokott maradni, ritka akinek nem. Az elevitet nyugodtan szedheted, az evéssel azért vigyázz :)

Pózok terén nálunk bejött, h az aktus után hanyatt fekve felhúztam a lábaimat :) HOgy valójában segített-e vagy sem, azt nem lehet tudni, de van már 2 gyermekünk, akiket így hoztuk össze :D

Sok sikert!

2012. jan. 29. 22:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi:) Hát kicsit hányingerem szokott lenni. De nem akarom bele élni magam mert ha mégsem jött öszze akkor nagyon rossz:(
2012. jan. 29. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Az még két hét, sok idő.

Szerintem mostanában van (lehet már volt) az ovulációd, úgyhogy hajrá 2 naponta legyetek együtt legalább. Én is elkezdetem vitamint szedni és folsavat, van aki az e-vitamint is javasolja.

Póz, a hagyományos az előnyös, ne pattanj ki egyből az ágyból, pihenj fél órát.

Őszintén, szerencse is kell hozzá. A lányunk elsőre sikerült, a második baba 7 hónapja nem. Mára nem vártam, nem is jött meg, reménykedek, szerdán tesztelek, ha nem jönne meg. Sok sikert nektek is!

2012. jan. 29. 22:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi és neked is sok sikert:) Hát ma van peteérésem a ciklus.hu szerint és ma együtt leszünk:)
2012. jan. 29. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:

A 2. válaszoló vagyok.

Nálam is volt, hogy csak 4 napig tartott a menzesz és nem volt baba. Nem lelombozni akarlak, mert lehet nálad más a helyzet, de nem akarom, hogy beleéld magad.

2012. jan. 29. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen ajánlom az ovulációs tesztet. A vaterán 60 ft/db áron adják. A ciklus bizonyos napjától fogva (ha nem sajnálod akár az elsőtől) kell naponta megcsinálni és a vizeletből kimutatja az ovuláció pontos időpontját. Akkor pedig hajrá. :) Ez természetesen csak akkor használ, ha nincs egyéb probléma egyikőtöknél se.

Sok sikert nektek.

2012. jan. 29. 22:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!!! :)
2012. jan. 29. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha terhes is vagy, biztos, hogy most még nem érezheted a terhességi tüneteket. Ne görcsölj így rá! Drukkolok.
2012. jan. 29. 22:54
 9/9 anonim ***** válasza:
terhességi tünet? Még 2 hét van addig, hogy megjöjjön... kb most van ovud. nem értelek...
2012. jan. 30. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!