Terhesség esetén mindenféleképpen a hőnek magasan kell lennie? Vagy előfordulhat olyan aki alacsony hővel is terhes lett?
Figyelt kérdés
Nekem 36,9-ig mennt fel aztán 4 nap alatt mára lement 36,3-ig. Csüt.-re nem vártam és még semmi.2009. jan. 25. 12:38
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem ia alacsony volt a hőm. Bár a nem várt előtt nem esett le ennyire, csak egy pár tizedet, de azért nézd meg, szerintem tanulságos. Alacsony hővel is sikerülhet.
A pé-met nem jól húzta be, mert dec31-én volt.
Sok sikert!!:)
5 hetes babás
2/4 anonim válasza:
Nekem is lement a hőm és egy hetet késett .Nem voltam terhes.A legjobb ha veszel egy tesztet és a reggeli első vizeletből nézed meg(sokkal koncentráltabb)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Tegnap reggel teszteltem-lett.
Teszteljek azért pár nap múlva?
2009. jan. 25. 13:05
4/4 anonim válasza:
A harmadik babánál én háromszor néztem meg tesztel mind a három pozitív volt.Szerintem te is csinálhatsz egy ellenőrző tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!