Menstruáció terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Pozitív terhességi tesztem van nem is egy..reggel és este is pozitív!2 héttel még ezelőtt menstruáltam 5 napig rendesen(mennyiség,szín).2012. jan. 28. 08:04
1/6 anonim válasza:
Ritkán, de előfordul. Ha utána teszteltél, akkor nincs baj. Gratulálok.
2/6 anonim válasza:
Szia ne ijedj meg tőle,akár az első 3 hónapban is előfordul menstruáció,de azért menj el az orvoshoz,mert lehet,hogy ad valami plusz hormont vagy ilyesmit.
Gratulálok!
3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Igen rá 2 hétre teszteltem 5 ször.Reggel is és este is ja és délután is:)Én esetleg még arra gondoltam,hogy vetélés volt az utolsó menstruáció és azért pozitív még a tesztem mert még nem ürült ki a HCG hormon.Köszönöm az eddigi segítségetek és természetesen jövőhéten megyek orvoshoz csak aggódok...
2012. jan. 28. 08:27
4/6 anonim válasza:
Ha ugyanakkor jött meg,mint kellett volan és ugyan olyan volt mint szokott,akkor én nem hiszem,h vetélés lett volna. Nyugi,én ismertem olyan embert,aki egéssz terhessége alatt menstruált és egészséges kisbabát szült. Gratulálok!
5/6 anonim válasza:
szia. 14.hetes terhes vagyok.A terhességem 9.hetében tudtam meg.Hogy miért?2x megjött,egyetlen változas az volt,hogy szédültem,érzékeny lettem a szagokra...az első terhességem meg majdnem végig menstruáltam(nagyon ritka de előfordul)...a teszt természetesen nekem is pozítív lett...szóval mielőbb menj orvoshoz
6/6 meretek válasza:
Szia,ha esetleg még olvasod akkor szeretném kérdezni mi lett a vége, remélem baba 😊most én is így vagyok köszönöm a 8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!