Cd kérdése:
Lehetek terhes akkor is, ha vizsgált orvos?
Figyelt kérdés
Kb. 1-2 hónapja hányingerem van, és fejfájásom minden nap. Kívánós vagyok és olyantól amit eddig szerettem gyakran hányingerem van. A menstruációm sem rendesen jött meg az utóbbi két hónapban, hanem barna volt és pecsételős. Hőemelkedésem is szokott lenni, valamint gyakrabban járok mosdóba. A hasam és a mellem megnőtt.Voltam orvosnál és látott is valamit, de azt mondta, hogy az biztos csak a húgyhólyagom miatt van. De a tünetek szerintem nem arra utalnak.. Szedek gyógyszert, de kb. 2 hónapja másik fajtát, mint először.2012. jan. 28. 14:44
3/4 anonim válasza:
Ha 1-2 hónapja hányingered van, akkor már minimum 7-8 hetes terhesnek kell(ene) lenned, amikor már szívhang is van. Ezt már mindenképpen látta volna az orvos.
A tüneteid nem lehetnek az új gyógyszer "mellékhatásai" inkább?
Ja, egyébként hüvelyi uh-t csinált?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amúgy azt csinált. Az első gyógyszernél sem voltak mellékhatásaim.
2012. jan. 28. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!