Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minden lányos anyuka végighány...

Minden lányos anyuka végighányta (főként) az első trimesztert? A fiús anyukák nem hánynak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 17:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én fiús anyuka vagyok, de az első négy hónapot végighánytam, kb. 5. hónaptól lettem "jól".
2012. jan. 26. 09:09
 22/24 anonim ***** válasza:
Van egy fiam és egy lányom is, a fiamnál nem voltam rosszul, a lányomnál viszont nagyon is!
2012. jan. 26. 09:55
 23/24 anonim ***** válasza:

Szia.Elso lany,egyszer sem hanytam.Most a 13.hetben vagyok es mar 3szor hanytam ,a nemet viszont meg nem tudjuk.

Mivel minden terhesseg mas igy nem adok arra hogy esetleg mas nemu lenne mint az elso.Nemsokara kiderul.

2012. jan. 26. 10:58
 24/24 anonim ***** válasza:
Én fiús anyuka vagyok, 2 fiam van, mindkettővel 13 kilót fogytam és csak hánytam, kórház lett belőle mindkét alkalommal.
2012. jan. 26. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!