Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első babámat 4nappal a nemvárt...

Első babámat 4nappal a nemvárt elő mutatta a clearblue?

Figyelt kérdés

Most várjuk a másodikat. 3nappal vagyok a nemvárt előtt,a clearblue negatív most.

Próbáljam most a nemvárt után,vagy ez a negatív már biztos? Ez már a sokadik hónapunk. A kislányom elsőre sikerült.

Köszi,ha irtok.

2012. jan. 24. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Szió, nem ismerem ezt a tesztet, csak a reklámokból.

Amit én és a barátnőim is használtak, az a Romed terhességi gyorsteszt.

Sosem árt, ha tartsz otthon, de mindig elérhető a patikában, vagy a neten keresztül is be lehet szerezni.

Szerintem tesztelj ezzel is, és a fő, hogy ne aggódj :)

Sok sikert!

2012. jan. 24. 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Lehet hogy nincs elég hcg még.én is most gondolkozom hogy vennék ezt a fajta tesztet.Sokat csalodtam már ugyhogy várok inkább.Szorítok:)
2012. jan. 24. 10:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy irtok. Remélem tényleg az van,hogy MÉG kevés a hcg. Péntekre nem várom. Ha nem jön meg akkor tesztelek. Már nem sok van addig.
2012. jan. 24. 10:33
 4/9 anonim ***** válasza:

mindenképpen várd meg a pénteket azért addig még van 3 nap.

korán teszteltél, minden terhesség más és más nem előírás hogy 4 nappal előtte kimutassa mint az első babádnál.

reggeli elsőböl tesztelj és reménykedj :)

egyébként nekem úgy volt hogy menszi előtti napon reggeli pisiből full negatív másnap a nemvárt napján délutániból pozitív lett clearblue-val

nem egyformán termelődik a hcg !

ha meg reggel mégis negatív lenne ne add fel, délután, este, reggel újra próbálkozz, ugynais a hcg 2 naponta megduplázódik :)

tüneted van?

2éves kislány anyukája

2012. jan. 24. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Különböző, hogy mikor van elég hormon a szervezetedben. A zigóta vándorlása a méhig 4-7 nap lehet. Beágyazódás előtt a méhben osztódik tovább 2-4 napig. Aztán kb. 5 nap a beágyazódás. + teszt a beágyazódás vége felé várható. Ami tehát a körülményektől függően 10-15 nap a fogantatás után. Plusz az is lehet, hogy a fogantatás napja is bizonytalan. Tehát szerintem nemvárt után 2-3 nappal lehet csak tutira elkeseredni. Mondjuk megértelek, ilyenkor baromi lassan telnek a napok..
2012. jan. 24. 11:10
 6/9 A kérdező kommentje:

ennyi megnyugtató választ!! nagyon-nagyon köszönöm. Most már ha megint negatív akkor kicsit könnyebben fogom elfogadni))

Tünetem van-e? Hát nem számottevő. Mellem fáj ugy mint amikor meg fog jönni, de talán nem annyira. A folyással meg úgy vagyok, hogy néha van,de inkább nincs. Almosnak álmosabb vagyok mint szoktam, ez az ami fucsa inkább, de ugye lehet fogni az időre is.

Akkor most már tuti hogy nem tesztelek, még akkor sem ha pénteken nem jön meg. Ha késik 2napot akkor megnézem!

Köszönöm mégegyszer!!

2012. jan. 24. 13:24
 7/9 anonim válasza:
Én is teljesen kivagyok a türelmetlenségtől, vasárnapra nem várom. Nem tudom magam lekötni, legszívesebben napi 2x is tesztelnék:)
2012. jan. 24. 14:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Péntekre nem vártam,és most megjött.
2012. jan. 24. 15:18
 9/9 anonim válasza:
sajna nekem is meg fog már látom :( no nem baj majd legközelebb
2012. jan. 25. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!