3 nappal a nemvárt előtt negatív ClearBlue. Lehet belőle baba?
Nem fogom sosem megérteni, hogy miért nem lehet megvárni a napot, hogy megjön vagy sem??
3 nappal előtte még bármi lehet, de 3 nappal utána is lehet negatív, és még akkor sincs veszve semmi.
Megértem, de türelem! 3 nap az 3 nap. Mi fél évig próbálkoztunk, mire összejött, mégsem voltam ennyire görcsösen türelmetlen. Ne pazarold a drága tesztet, várj türelmesen, megéri, hidd el.
/első v./
Mi 36 hónapot vártunk a babára, de soha nem csináltam előre tesztet. Egyrészt felesleges, másrészt pénzpazarlás.
Sokkal jobb érzés az, mikor vége van annak a napnak, amikor meg kellett volna jönnie, majd a következőnek is, az azutáninak is, és így tovább. :)
Olyankor már van értelme a "mi van ha" és a "hátha" kezdetű gondolatoknak. És a teszteknek is.
Mi 6 évet vártunk rá, és amikor összejött, akkor a tesztet második nap késéskor csináltam. Úgy, hogy majdnem el is felejtettem megvenni aznap.
Gondolod, hogy egyedüli vagy, aki szeretne babát? Hidd el, nem... és a válasz az nem mot tőlünk fog érkezni, hanem a teszttől, majd, ha késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!