Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuteszt és a hő? Mikor kell...

Ovuteszt és a hő? Mikor kell felmennie a hőnek? Akkor, amikor teljesen pozitív a teszt, vagy az első negatív nap?

Figyelt kérdés
Már három napja majdnem pozi az ovutesztem, de a hőm meg sem mozdul...
2012. jan. 24. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
A hő később megy föl. Az fura, hogy 3 napig is + az ovuteszt, max 2 napig szokott. Aztán az első - napon a legvalószínűbb a teherbe esés. Nekem + ovu teszt után 3-4-5 nap múlva megy fel a hőm (van akinek rögtön). A hő utólag értesít csak a peteérésről, mivel a hő a kiszabadult pete után visszamaradt tüsző által termelt hormon (progeszteron) hatására megy föl. Tehát mire felmegy, addigra már elhalt a petesejt. Ha babát akarsz,a poz. ovu teszt, vagy azt követő napon a legjobb. A hőmérséklet alapján csak utólag tudod meg, hogy jól csináltad e.
2012. jan. 25. 11:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi a választ! Nem pozitív a tesztem, csak majdnem 3 napja. Egy kicsi még mindig hiányzik, hogy erősebb legyen a teszt csík a kontroll csíknál. :( Talán ma. A hőm ma esett le.
2012. jan. 25. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!