Mennyi az esélyem?
2011.óktóber.31-én szültem. 3 hónapja.
Elöszőr meg volt a szülés utánni vérzésem.
És az lenne a kérdésem hogy? Mennyi az esélyem hogy teherbe eshetek mert akkor csináltuk ebben a hónapban mikor volt peteérésem. Rendesen meg jött már be ált rendesen . Most volt meg 2012. December 12-13.án a mensim.
És olyan 20-25ig van peteérésem ha jól számoltam ki és 28-29 napos ciklusaim vannak. Feliratam gyóűgyszert csak el felejtettem be venni Dec.12-én mikor meg jött az első mensim.
Nekem így lett 1 év a két lányom között...
mármint nem felejtettem el gyógyszert bevenni, de már mensiztem rendesen.
most én se értem.
dec. 12.-én megjött és azóta nem? most jan. 26 van!
akkor már bármelyik teszt kimutatja, ha terhes vagy akkor kb. 6 hetes.
vagy félreértettem valamit de nagyon.
azt se értem, hogy ha decemberben jött meg először akkor hogy állt be rendesen? vagy előtte is megvolt?
na mindegy, inkább lefekszem :D
Bocsánat el írtam az időpotokat. Más időpontnak az idejét írtam véletlenül.
Most volt meg január 9-én.
Mikor meg szültem ugye a szülés utáni vérzés volt a mi természetes.Meg volt novemberben gondolom hogy a tisztulás miatt ami 9 hónapig amíg nem véreztem az 2 hét alatt le zajlott. Az a 2 hét tartott október.31-től november.13-ig .
Utána megjött November 28-án a rendes mensim tartott december 4-ig. Utána megjött December 13-án és December 19-én fejeződőt be. Aztán meg jött 2012.január 9.én be fejeződött 16-án. És ki számoltam kb. mikorra esik a peteérésem 20-25-ig tart.
De az a baj hogy írattam gyógyszert amit be kellet volna vennem Január 9.-én de sajnos el felejtettem onnantól be venni. Egyet sem vettem be. És akkor voltam együtt a párommal mikor kb . peteérésem volt és majdnem mindegyik napon együtt voltunk.
Az a baj hogy nagyon feledékeny vagyok szülés óta.
És el nézést hogy el írtam a dátumot mivel másnak a dátumát írtam oda.
Továbbra is azt mondom, hogy van esélyed, hisz egyik együttlét alkalmával se védekeztetek. Így kb. tök mindegy mikor volt peteérésed, elég sűrűn együtt voltatok, úgyhogy...
Viszont azt még azért nem lehet kijelenteni, hogy beállt a menstruéciód, mert még csak 1-szer jött meg normálisan, az volt az utolsó, előtte kb. 2 hetente véreztél.
tehát akkor mégegyszer. december végén együtt voltatok védekezés nélkül. január 9.-én megjött. tehát decemberben nem estél teherbe!
most ha azóta megint voltatok együtt akkor van rá esély. ha százalékot kérdezel akkor pont 50%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!