Mennyi az esélyem?
Figyelt kérdés
2011.óktóber.31-én szültem. 3 hónapja.
Elöszőr meg volt a szülés utánni vérzésem.
És az lenne a kérdésem hogy? Mennyi az esélyem hogy teherbe eshetek mert akkor csináltuk ebben a hónapban mikor volt peteérésem. Rendesen meg jött már be ált rendesen . Most volt meg 2012. December 12-13.án a mensim.
És olyan 20-25ig van peteérésem ha jól számoltam ki és 28-29 napos ciklusaim vannak. Feliratam gyóűgyszert csak el felejtettem be venni Dec.12-én mikor meg jött az első mensim.
2012. jan. 25. 15:02
1/19 A kérdező kommentje:
Egyet sem vettem be.Az össze gyógyszert el felejtettem be venni. Sajnos feledékeny vagyok szülés óta.
2012. jan. 25. 15:04
3/19 A kérdező kommentje:
És kb. majdnem mindegyik napon együtt voltunk. Mennyi a való színűsége hogy terhes leszek?
2012. jan. 25. 15:08
4/19 anonim válasza:
Hát természetesen van esélyed,bár picit zavaros, amit leírtál. Pont annyi az esélyed, mint bárkinek, aki védekezés nélkül él nemi életet. Szedd a gyógyszert...
5/19 A kérdező kommentje:
De az akkor tudom szedni mikor meg jön az első mensim.
És mi olyan furi a kérdésem ben ?
2012. jan. 25. 15:10
6/19 anonim válasza:
hát kicsit káosz, de a lényeg: most, ha megjön, kezdd el a gyógyszert, már ha nem estél teherbe.
7/19 A kérdező kommentje:
És esetleg nincs olyan teszt ami mondjuk 10 nap múlva ki is mutatja vagy nagyon érzékeny . Ahol van a méhem ott olyan enyhén egy kis görcs van mi lehet ez?Mintha meg akarna jönni a mensim.
2012. jan. 25. 15:21
8/19 anonim válasza:
De ha dec. 12-én volt meg utoljára, és 28 naposak a ciklusaid, akkor szerintem barátok közt is, december 27-én volt peteérésed, nem? Azaz január 10-e óta késik durván, ami 10 nap. Tesztelj, de ilyenkor még nem mindig rendszeres.
9/19 anonim válasza:
Szerintem is elég zavaros. Pl. ez most mi?
"Most volt meg 2012. December 12-13.án a mensim. " 2012 decembere még nem is volt. Szóval akkor ez 2012. január akart lenni? Van esélyed, elég sok.
10/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat el írtam a dátumot másnak a dátuma jutott eszembe. Január 9
2012. jan. 25. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!