Szerintetek ez most mi? Van esélyem a babára még?
Figyelt kérdés
januar 15 re nem vártam.2 hete folyamatosan puffadok, szurkalodik' neha hányingerem van, rossz a közérzetem. 2 tesztet csinaltam a 15 elött 1-et majd 16 án mind a 2 negativ lett . Folyamatosan mensi érzésem van. Ma reggel pisilés után volt pár csepp vér a wc papiron. Elkönyveltem hogy megjött de azota semmi
. Szerintetek most ez mi? Tudom menjek dokihoz ... De járt valaki igy?
2012. jan. 18. 18:22
2/3 anonim válasza:
2 naponta lehet tesztelni.Lehet,még nem mutatja ki a teszt.Én a múlt hónapban jártam így,4 napig barnáztam,aztán megjött.
3/3 anonim válasza:
Én csinálnék egy tesztet pénteken,meg vasárnap is! Ha negatív,akkor hétfőn orvos! Vagy szokott késni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!