Szerintetek mennyi esélyem van, hogy babás legyek? Várom mielöbbi válaszotokat, segitségeteket! A többi lent!
Figyelt kérdés
Már évek ota szeretnénk babát a párommal ma voltam dokinál és ezek az eredmények:57mm hosszu uterus endm.4mm bal.old.32×19mm ovárium jobb old.38×39mm átm.petefészek benne több éröfélben lévö tüszö a legnagyobb21×25mm két hét mulva kontroll.mult honapban 17-én jött meg de csak 1 napig barnás folyás volt.görcsölgetek kicsit tegnap volt egy pici barnás pecsételésem, a doki szerint két hét mulva kell megjönnie ha nem akkor lehet baba de ha megjönne akkor vissza kell mennem hormon vizsgálatra.Azt szeretném megkérdezni,h volt e valaki hasonlo helyzetben?és h tényleg van esélyem h babás legyek?várom mielöbbi válaszotokat!!Köszönöm elöre is!!2012. jan. 10. 14:49
1/6 anonim válasza:
Szia,szerintem a dokid jol mondja hogyha megvizsgált.Szorítok hogy baba legyen:)
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm a gyors válaszodat,szerinted milyen idö közönként legyek együtt a párommal és mennyi idöm van a tüszö repedésig,a ciklusaim 29-30 naposak?!!
2012. jan. 10. 15:07
3/6 anonim válasza:
A legjobb ha minden másnap vagytok eggyutt.én ovu tesztel probálkozok mert nemtudtam soha pontosan mikor van ovu mert a homérozés csak utolagosan tájékoztat:)
4/6 Manka68 válasza:
Szia!
A legnagyobb tüsződ már pont jó méretű, hogy bármelyik percben megrepedjen. Most kéne akciózni. :-) Aztán két nap múlva, stb. De én a maira fogadnék. :-) Ovu után két héttel jönne a mensi, ezért mondta a dokid, hogy akkorra várd. Drukkolok, hogy ne jöjjön. :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Szia Manka!!Nagyon szépen köszönöm a válaszodat és megfogadom a tanácsodat ma este "akciózunk" a párommal.Remélem öszejön bár nem akarok rágörcsölni nehogy csalodjak,lesz ami lesz.De jóó lenne ha összejönne én lennék a világon a legboldogabb!!!Drukkolj nekem kérlek!!!
2012. jan. 10. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!