Mit jelent ez? 60mm hosszu uterus endometrium vastagsága 11mm bal old 26×19 jobb old.30×18mm átm. Ováriumok douglasban szabad folyadék nincs. Várom gyors válaszotokat, segitségeteket! Holnapra nem várom!
Figyelt kérdés
Légyszi irjátok meg a véleményeteket,h ilyen adatok alapján lehet e baba,holnap nem kéne megjönnie de sajnos állandoan görcsölök,megjön érzésem van!!!Várom gyors válaszaitokat aki volt már hasonló helyzetben legyen szives irjon!!kÖszönöm mielöbbi válaszaitokat!!2011. dec. 13. 20:02
1/8 anonim válasza:
Semmit nem ír, ami babával lenne kapcsolatos. Azt írja, h 6 cm méhed van, 11 mm-es méhnyálkahártyával, leírja a 2 petefészek méretét meg azt, h a méhed mögötti hasüregben nincs folyadék (ami normális).
2/8 anonim válasza:
Korán volt a vizsgálat ahhoz hogy ha azt szeretted volna hogy lásson valamit a doki.De ne aggodj attol még lehetsz babás.Ha nem jon meg tesztelsz egyet és ugye megírod hogy mi van ugye?Szorítok
3/8 A kérdező kommentje:
Sziaszok!Bocsi de olyan ideges vok elfelejtettem leirni h kb másfél honapja görcsölök szurkál fáj a cicim csináltam tegnap tesztet nagyon halvány csik doki szerint inkább negativ.16-án meg volt csak 3 napig barnáztam sürün járok pisilni.Elvileg holnapra nagyon nem várom!!
2011. dec. 13. 20:20
4/8 anonim válasza:
Nyugi. Csináld meg a tesztet holnap. A dokinak még nem kellett látnia semmit.
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon félek mert már olyan sokat csalodtam:(Szerinted ha holnap sem jön meg reménykedhetek?vagy lehet jobb lenne még várni a teszttel nem?
2011. dec. 13. 20:35
6/8 anonim válasza:
én a helyedben tesztelnék reggel 10es érzékenyseguvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!