Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor érdemes megcsinálnom a...

Mikor érdemes megcsinálnom a tesztet?

Figyelt kérdés
Január 6-án védekezés nélkül voltam a párommal. 17.-én kellett volna megjönnie,de semmi.Már több mint 1 hete (Majdnem 2 hete) nagyon érzékenyek a melleim,fájnak =/ Néha erősebben,utána csak kicsit. A hasam görcsölget,1-2 percig úgy érzem,hogy "még ma biztosan meg fog jönni! De semmi. Ma vettem tesztet,nem tudom érdemes-e már most megcsinálni, Muszáj reggeli vizelettel? Türelmetlen vagyok :)
2012. jan. 24. 16:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Drukkolunk neked!!!

13hkm

2012. jan. 25. 14:17
 22/34 anonim ***** válasza:
HAHÓ! Eredmények?
2012. jan. 25. 16:49
 23/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mégis megcsináltam még este a tesztet,nem bírtam ki! :)

Halvány pozi,és tegnap barnázgattam,meg ma is 1 kicsit de elmúlt! :) Vettem még 1 tesztet,szombat reggel nyugisan meg tudom csinálni,nem kell reggel rohannom.Már biztos erősebb pozi lesz (Remélem nem láttam félre) :)) Majd megírom mi az eredmény! :)

2012. jan. 26. 19:59
 24/34 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok! :) Ez fantasztikus! :) Mióta próbálkoztatok?
2012. jan. 26. 21:02
 25/34 A kérdező kommentje:

Nem próbálkoztunk még,és ez a történet sem volt tervbe :D:D

Most van még 1 tesztem,egyszerűen nem bírok várni.. =/

Ma van a 8.napja hogy késik,szerinted ha ma este megcsinálom tuti jó eredményt kapok? A barnázás teljesen elmúlt! Várjak inkább reggelig?

2012. jan. 26. 21:06
 26/34 anonim ***** válasza:
Várj reggelig! Biztos,hogy most is pozitív,de holnap reggelre már olyan erős cskod lesz,hogy öröm lesz nézni! :) VÁRJ MÉG VELE!!! Szurkolok,hogy nagyon erős legyen! :)
2012. jan. 26. 21:27
 27/34 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Szombat-vagy vasárnap reggel tesztelek hogy ne kelljen rohannom.Hétvége amúgy is nyugisabb páromnak is :) Majd írok! :)
2012. jan. 26. 21:32
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Á,...... Úgysem bírod ki! :D Tesztelni fogsz már holnap! :) Vagy szombaton! De írj ám mindenképp! Nagyon izgulok itt a csajokért,és érted is,jobban,mint magamon,hogy megjön-e,mert ez tök elvonja a figyelmem arról,hogy magamon görcsöljek! :D:D:D:D Mi is nagyon szeretnénk,de találtam ilyen elfoglaltságokat,hogy ne ezen rágódjak! Totál bejön! :) Már üvegmatricát is gyártok! Neked is ajánlom,szép dísze lehet a baba szobának! :D:D:D:D Bár én húsvétit festek! :D
2012. jan. 26. 21:39
 29/34 anonim ***** válasza:
Első vagyok! nagyon gratula:DDD Nekem csak halvány pozim volt:)
2012. jan. 27. 09:34
 30/34 anonim ***** válasza:

Gratulálok mindenkinek,aki mostanában tesztel pozitívat,és dec 8-án ilyet teszteltem:

[link]

Azóta is nagyon boldogok vagyunk!Mindenkinek boldog Babavárást Kívánok!

2012. jan. 27. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!