Mikor érdemes megcsinálnom a tesztet?
Figyelt kérdés
Január 6-án védekezés nélkül voltam a párommal. 17.-én kellett volna megjönnie,de semmi.Már több mint 1 hete (Majdnem 2 hete) nagyon érzékenyek a melleim,fájnak =/ Néha erősebben,utána csak kicsit. A hasam görcsölget,1-2 percig úgy érzem,hogy "még ma biztosan meg fog jönni! De semmi. Ma vettem tesztet,nem tudom érdemes-e már most megcsinálni, Muszáj reggeli vizelettel? Türelmetlen vagyok :)2012. jan. 24. 16:22
1/34 anonim válasza:
ha már 1 hete késik akkor bármikor tesztelhetsz, kimutatja:) szurkolok:)
2/34 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
Azért vagyok bizonytalan,mert többen össze-vissza írkálnak és már megkeveredek :)Szóval az aktus 2 hete és 4 napja volt, a mensim ma van a 8. napja hogy késik! Akkor nem korai, és kimutatja ha nem reggelcsinálom? :)
2012. jan. 24. 16:35
3/34 anonim válasza:
Szerintem kimutatja, hiszen ha már 8. napja hogy késik akkor a hcg szintet megemelkedett annyira, hogy most is elegendő legyen a vizeletben. Viszont, ha negatív érdemes reggel is tesztelni, de remélem hogy már most is örülhetsz a babónak :)
4/34 anonim válasza:
írd meg, hogy mi lett az eredmény:D
5/34 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy még mindig kérdezek :)))
Akkor ha most nem is,akkor ha reggel csinálom akkor már 100% ki kell mutatnia?
2012. jan. 24. 16:39
6/34 anonim válasza:
a reggelinek már elméletileg biztosnak kell lennie, de tudod ez is teszt függő, olvastam, hogy vannak olyan tesztek amik később mutatják ki.
7/34 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat,holnap megírom az eredményt! :)
2012. jan. 24. 16:42
9/34 A kérdező kommentje:
Légyszi segítsetek méé 1 valamit nem tudok.
Ha December 17.-én jött meg utoljára és általában 30-31 (Nem valami szabályos) naposak a ciklusaim,akkor mikor volt peteérésem? Mert azt írják pé. után 3 nappal érdemel legkorábban tesztelni!
2012. jan. 24. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!