Mikor érdemes megcsinálnom a tesztet?
Figyelt kérdés
Január 6-án védekezés nélkül voltam a párommal. 17.-én kellett volna megjönnie,de semmi.Már több mint 1 hete (Majdnem 2 hete) nagyon érzékenyek a melleim,fájnak =/ Néha erősebben,utána csak kicsit. A hasam görcsölget,1-2 percig úgy érzem,hogy "még ma biztosan meg fog jönni! De semmi. Ma vettem tesztet,nem tudom érdemes-e már most megcsinálni, Muszáj reggeli vizelettel? Türelmetlen vagyok :)2012. jan. 24. 16:22
11/34 eszo válasza:
szia!
szerintem jan 1-3 között lehetett pé..mert ilyen hosszabb ciklusoknál nem biztos,hogy pont a középidőre esik..de általában ha visszafelé számolsz 14-15 napot..akkor volt az előző hónapban..tehát ha most jan.16-ra vártad, akkor abból minusz 14-15 nap..akkor az január 2-3-a körül lehetett..de ugye ez nem 100%.
de ha már ennyi ideje késik..akkor tuti mutatnia kell bármilyen tesutnek szerintem!
drukkolok holnapra!!! :-))
13/34 A kérdező kommentje:
Köszi! :))
2012. jan. 24. 17:40
14/34 A kérdező kommentje:
Ma van 1 hete hogy késik.
2012. jan. 24. 17:42
15/34 eszo válasza:
óóó..majd meglátod reggel mekkora pozitív lesz!!!!!! :-))
16/34 anonim válasza:
Szia!Nagyon szurkolok Neked.Nekem 3 napos késésnél,már mutatta este a teszt!!! 11+3hkm
17/34 anonim válasza:
A teszt nem peteérés után 3 nappal mutatja ki, hanem a beágyazódás után 3 nappal, nem mindegy:)A beágyazódás pedig peteérés után van 7-10 nappal, összességében a nem várt napján érdemes először tesztelni, tehát holnap már pozitívnak kell lennie:) Drukkolok!!!
18/34 anonim válasza:
Jajj,én is nagyon szorítok neked! Majd írd ám meg reggel,mi lett az eredmény! :)
20/34 eszo válasza:
na...!? teszteltél??
engem nem vitt rá a lélek..talán holnap reggelre összeszedem a bátorságomat! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!