Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes? 4...

Szerintetek lehetek terhes? 4 napja késik,20-án kellett volna megjönnie és 23-án csináltam egy tesztet / Expect /, ami negatív lett! Viszont, ha nem vagyok terhes akkor miért késik, soha nem szokott mindig rendszeres a ciklusom!

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késői pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.
2012. jan. 23. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Szió,

én a Romed teszteket ajánlanám neked.

Gyors, megbízható, jó vélemények vannak róla, én is ilyet használtam.

Ne aggódj! Még semmi nincs veszve!

2012. jan. 24. 11:10
 3/7 anonim válasza:

szia

énis ugyanigy vagyok csak én 23ára nem vártam, és nem is jött, ma reggel csináltam tesztet negativ lett. szombatra tüztem ki a következő tesztelést. nekem sem szokott késni, és rendszeres. majd irj hogy mi lett az eredmény

2012. jan. 25. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
sziasztok énis 23-ára nem vártam a mensim. nem is jött meg. teszteltem szerdán is meg ma is de negativ lett. szerintetek lehetek terhes? 10 honapja szeretnénk babát. már kétségbe vagyok esve. minden percben ugy érzem hogy megjött.
2012. jan. 26. 08:57
 5/7 anonim válasza:
18.14-es vagyok. Akkor izguljunk együtt. mi is szeretnénk babát. irjatok ám mi lett az eredmény. drukkolok mindenkinek
2012. jan. 26. 11:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszaitokat, de sajna 6 nap késéssel megjött! :( No sebaj próbálkozunk tovább... :)

2012. febr. 4. 01:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Szurkolók nektek!!! :) Remélem ti sikeresebbek lesztek!
2012. febr. 4. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!