Szerintetek lehetek terhes? 4 napja késik,20-án kellett volna megjönnie és 23-án csináltam egy tesztet / Expect /, ami negatív lett! Viszont, ha nem vagyok terhes akkor miért késik, soha nem szokott mindig rendszeres a ciklusom!
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 11:22
1/7 anonim válasza:
Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késői pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.
2/7 anonim válasza:
Szió,
én a Romed teszteket ajánlanám neked.
Gyors, megbízható, jó vélemények vannak róla, én is ilyet használtam.
Ne aggódj! Még semmi nincs veszve!
3/7 anonim válasza:
szia
énis ugyanigy vagyok csak én 23ára nem vártam, és nem is jött, ma reggel csináltam tesztet negativ lett. szombatra tüztem ki a következő tesztelést. nekem sem szokott késni, és rendszeres. majd irj hogy mi lett az eredmény
4/7 anonim válasza:
sziasztok énis 23-ára nem vártam a mensim. nem is jött meg. teszteltem szerdán is meg ma is de negativ lett. szerintetek lehetek terhes? 10 honapja szeretnénk babát. már kétségbe vagyok esve. minden percben ugy érzem hogy megjött.
5/7 anonim válasza:
18.14-es vagyok. Akkor izguljunk együtt. mi is szeretnénk babát. irjatok ám mi lett az eredmény. drukkolok mindenkinek
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, de sajna 6 nap késéssel megjött! :( No sebaj próbálkozunk tovább... :)
2012. febr. 4. 01:06
7/7 A kérdező kommentje:
Szurkolók nektek!!! :) Remélem ti sikeresebbek lesztek!
2012. febr. 4. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!