8napja késik, a teszt negatív! A höm 36.8-37. akkor mi lehet? Terhes vagyok vagy sem?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 12:26
1/6 A kérdező kommentje:
6 napja késett mikor teszteltem.
2012. jan. 2. 12:52
2/6 anonim válasza:
nem voltam sajnos még babás, próbálkozunk csak, de szerintem sokat olvasni, hallani, hogy mennyivel később mutatta csak ki a teszt. változó , kinél , hogy... ha nagyon érdekel, szerintem menj el dokihoz, vérvételre, hátha pontosabbat tudsz, vagy tesztelj újra.
Szurkolok...
3/6 A kérdező kommentje:
ok köszi a komit!inkább még tesztelek valamelyik nap!
2012. jan. 2. 13:42
4/6 anonim válasza:
Ha 6 nap után nincs semmi, akkor valószínűleg más baj van! Már a nemvárt első napján ki kellene mutatnia!
5/6 A kérdező kommentje:
ja amugy nem mindig rendszeres a ciklusom úgyhogy lehet még csak 3-4 napja késik.
2012. jan. 2. 15:05
6/6 anonim válasza:
Én 4 nap késés után teszteltem negatívat, 3 napra rá megismételtem és + :) Próbáld meg kicsit később.
13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!