Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem lettem még terhes?

Miért nem lettem még terhes?

Figyelt kérdés
6 hónapja próbálkozunk minden hétvégén egyűtt vagyunk,hétköznap nem igazán mert fáradtak vagyunk délutánra ezért marad a hétvége az együtt létre
2012. jan. 22. 19:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan probalkozas, ami mellett turelmetlenkedhetnel.

Persze, van esely ra, hogy epp hetvegen van peteeresed, de ha igy is van, akkor sem biztos, hogy teherbe esel. Ha meg nem hetvegen van, akkor meg kisebb az eselye.

Ha nektek tenyleg csak igy kenyelmes es jo, akkor lehet igy csinalni tovabb, viszont akkor felkeszulhetsz, hogy lehet, hogy joval tovabb fog tartani a dolog.

Mi aktivak vagyunk a ferjemmel, max naponta egyutt vagyunk es meg igy is az elso gyerek a 4. honapban fogant meg, ami egyaltalan nem szamit rossznak.

Pedig biztos, hogy mi elkaptuk a peteerest minden honapban.

A masodik gyerek mondjuk az elso honapban megfogant, de epp utolag szamoltam, hogy akkor a peteeres kornyeken naponta egyszer-ketszer voltunk egyutt.

Bar azt mondjak, hogy a mindennapi egyuttlet csokkenti a spermak szamat, de ha valoban sietni szeretnetek a babaval, akkor 2 naponta jo lenne egyutt lenni.

2012. jan. 23. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!