Miért nem lettem még terhes?
Figyelt kérdés
6 hónapja próbálkozunk minden hétvégén egyűtt vagyunk,hétköznap nem igazán mert fáradtak vagyunk délutánra ezért marad a hétvége az együtt létre2012. jan. 22. 19:59
1/11 anonim válasza:
Lehet hogy a peteérésed meg épp hétköznapra esik?
2/11 anonim válasza:
Lehet azért, mert csak hétvégén vagytok együtt.
3/11 A kérdező kommentje:
a mensim mindig késik szóval az ovumat se tudom hogy mikor is van,de csak volt olyan hogy pont ovumkor voltunk egyűtt
2012. jan. 22. 20:15
4/11 anonim válasza:
1vagyok
Ha olvasgatod ezt az oldalt,sok olyat látsz,aki számolgat,méricskél pontosan tudja a peteérést,és akkor vannak együtt,mégsem jön össze a baba,ez sajnos nem ilyen egyszerű.
Egyébként mi is kb hat hónapja próbálkozunk, hetente többször együtt vagyunk, de még semmi. de nem szabad elkeseredni,majd jön, ha jönni akar!
5/11 anonim válasza:
Hiába vagytok együtt hétvégén, ha az ovulációd hétköznapra esik, 2-3 naponkénti együttlétek lennének a megfelelők. Van akinek elsőre összejön, van aki több évig próbálkozik. Szerintem vegyél ovulációs tesztet, középidőben kezdj el tesztelni, és hiába csak a hétvége a jó, próbáljatok hétköznap is együtt lenni középidőben, ha oda esik.
Sok sikert, fel a fejjel, jön majd a baba, ha akar. Mi még csak 7 hónapja próbálkozunk.
6/11 anonim válasza:
Mi 8 hónapja próbálkozunk,és semmi.Számold ki a peteérésed.Ha akartok babát,akkor hétköznap is próbáljatok meg együtt lenni.Mi 2-4 naponta vagyunk együtt.
7/11 anonim válasza:
Mi lassan egy éve próbálkozunk és még mindig semmi.Pedig mi 2-3 naponta együtt vagyunk.Most kezdtem el egy hete elevitet szedni remélem ha elég vitamin van akkor összejön.Te próbáltál valamit?Ha lehet akkor többet legyetek együtt.
8/11 anonim válasza:
Én ne veszek még terhesvitamint,mert farkasétvágyat csinál.Folsavat,e-vitamint és c-vitamint szedek.
9/11 anonim válasza:
Nekem az előző terhességemnél sem volt farkasétvágyam, akkor Elevitet szedtem, most sem eszek többet, de most Gravida-t szedek, remélem összejön a baba. Lenni kell egy kis önuralomnak, és akkor nem eszel sokat.
10/11 anonim válasza:
Egy hónapban, ha pont peteéréskor vagytok együtt, az esély 30%. Másfél év alatt a teherbeesés esélye, ha mindkét fél egészséges, 85%. Közel sem biztos, hogy ez alatt a hat hónap alatt volt olyan, amikor peteérésed pont hétvégére esett. Ha a menzeszed sem pontos, az akár valamilyen hormonális ok miatt is lehet, ami szintén gátja lehet a dolgoknak. De egyelőre erre sem kell gondolni. Fél év semmi, ráadásul ahogy ti próbálkoztok, úgy pláne nem sokat tesz, hogy még nem jött össze. Kitartás, és próbáljátok kicsit időzíteni ezt a dolgot, ha lehetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!