Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem hittem hogy valaha feltesz...

Nem hittem hogy valaha felteszem ezt a kérdést de most kellene tőletek egy reménysugár?!

Figyelt kérdés

2 éves kislány anyukája vagyok

tegnap a férjemmel összebújtunk és óvszerrel védekeztünk éppen azért mert peteérés környékén járok, minden simán ment míg le nem húzta,..ne nevessetek ki de ilyenkor mi mindig felfújjuk lássuk hol ereszt,

a szivem majd meg állt amikor hallottuk hogy az oldalán szó szerint spriccel ki 3 helyen a sperma !!

soha jártunk így még ..aztán tele akartuk tölteni vízzel de abban a pillanatban elszakadt,..

selejtes volt ezek szerint..

most nagyon ideges lettem ..nem vagyok hülye tudom hogy benne van a pakliban hogy terhes lehettem de vannak

kételyeim amiket szeretném ha megválaszolnátok:

-az oldala volt lyukas az óvszernek nem a tartálya vagy mi ahol a sperma összegyűlik

-azonnal mentem mosakodni

szóval azért gondolom hátha nem volt semmi baj mert az oldaláról nem tud aktus közben lecsorogni oda le?

vagy igen?

tudom hogy hülye kérdés meg lehet értelmetlen amit írok de megijedtem , bár ha útban a kistesó nem bánom de én még vártam volna 2-3 évet..

szóval mennyi ez esély hogy terhes lehettem????

2012. jan. 20. 07:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Én meg gyógyszert akartam, de a férjem nem lelkesedett érte, azt mondta, őt nem zavarja a gumi.

Hát ez a megmosakodtam utána szíven ütött. Hol mosakodtál meg ? Hüvely+ méh?

t

2012. jan. 20. 09:34
 12/13 anonim ***** válasza:
korábban elment, bocs. Az mindegy, hol szakadt ki, egy helyre ment. Ha semmiképp sem akarsz babát, akkor 72 órás.
2012. jan. 20. 09:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöméknek pont így jött össze a második gyerkőc. :)
2012. jan. 20. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!