Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem hittem hogy valaha feltesz...

Nem hittem hogy valaha felteszem ezt a kérdést de most kellene tőletek egy reménysugár?!

Figyelt kérdés

2 éves kislány anyukája vagyok

tegnap a férjemmel összebújtunk és óvszerrel védekeztünk éppen azért mert peteérés környékén járok, minden simán ment míg le nem húzta,..ne nevessetek ki de ilyenkor mi mindig felfújjuk lássuk hol ereszt,

a szivem majd meg állt amikor hallottuk hogy az oldalán szó szerint spriccel ki 3 helyen a sperma !!

soha jártunk így még ..aztán tele akartuk tölteni vízzel de abban a pillanatban elszakadt,..

selejtes volt ezek szerint..

most nagyon ideges lettem ..nem vagyok hülye tudom hogy benne van a pakliban hogy terhes lehettem de vannak

kételyeim amiket szeretném ha megválaszolnátok:

-az oldala volt lyukas az óvszernek nem a tartálya vagy mi ahol a sperma összegyűlik

-azonnal mentem mosakodni

szóval azért gondolom hátha nem volt semmi baj mert az oldaláról nem tud aktus közben lecsorogni oda le?

vagy igen?

tudom hogy hülye kérdés meg lehet értelmetlen amit írok de megijedtem , bár ha útban a kistesó nem bánom de én még vártam volna 2-3 évet..

szóval mennyi ez esély hogy terhes lehettem????

2012. jan. 20. 07:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az,h utána gyorsan lemosakodtál, nem ér semmit.

Bár kisebb az esélye, de még igy is szivároghatott át sperma.

Ha annyira nagyon nem akarsz teherbe esni, vegyél be esemény utáni tabit.

2012. jan. 20. 07:47
 2/13 anonim ***** válasza:

Szárazon, számokban: 50%, vagy igen, vagy nem...

de gondolj arra, hogy nem mindenki esik elsőre teherbe, hátha most valamiért épp nem alkalmas nálatok sem!

2012. jan. 20. 07:48
 3/13 A kérdező kommentje:

én is gondoltam az esemény utánira,

meg arra is hogy kicsi a valószinűsége..

csak épp alig vártam hogy reggel legyen és írhassak ide hogy kicsit megnyugodjak..

2012. jan. 20. 07:53
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem kevés az esély. De azért nem tini vagy, ha jön a tesó, jöjjön. Azért nem illúzió romboló így szexelni? Utána gumit fújni? Jajmár?
2012. jan. 20. 08:08
 5/13 anonim ***** válasza:
24%

Nekem is van 2 ismerős család,2 és 3 gyerekkel,de sosem értettem,miért kell házasoknak gumival,szexelniük ???????

Olyan mintha,friss kapcsolatban egy 17 éves lányt tuningolnék,vagy egy prostit ! Nekünk 3 gyerek van,a feleségem arany spitált rakatott fel. De ott vannak a tabletták is vagy a pesszárium,,,,,gondolom Te erőlteted ezt a gumi témát,ami a férjednek kellemetlen és megalázó-szerintem,másrészt meg éveken keresztül nagyon sokba is kerül,mégha egy héten egyszer feküdtök is össze(3 év X 52 hétX kb. 100 Ft,az 15600 Ft,alsó hangon...)

2012. jan. 20. 08:09
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Hát nézd, így ugyanannyi az esélye, mintha peteéréskor óvszer nélkül csináltátok volna. Ha nem akarjátok még a babát semmiképp, akkor esemény utáni. A mosdás semmit nem ér a világon, és az is mindegy, hogy hol volt lyukas.
2012. jan. 20. 08:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Kedves 5-ös! Az óvszer 3 évre kb.15600.-,ha egy héten egyszer? Mennyivel jobb a gyógyszer? Én kimondottan alacsony hormontartalmút irattam fel,aminek az ára durván 3 havi 6500.- volt! Ez évente 4x! Az 3 év alatt 6500x4x3... 78.000.- Akkor most miről beszélünk? Én is gyógyszert szedtem,nem rég hagytam abba! :( És jobb,ha tudod,hogy az alacsony hormon tartalmú gyógyszerek IS elvékonyítják a méhnyálkát....utána meg vajon miért nem jön össze a baba...? Ja,mert nem tud beágyazódni... Spirált én sem rakatnék fel,valahogy nekem az nagyon idegen,nem tetszik! Gumit nagyon nem szeretem,de csak mert macerás! De vannak férfiak,akiknek nem okoz problémát az ovszer használat! Lehet neked ez furcsa,ez olyan,hogy te nem akarsz védekezni gumival,mert....... a nő nem akar spirált,mert.........
2012. jan. 20. 08:33
 8/13 anonim ***** válasza:

szerintem a legjobb egy esemény utáni tabletta.Akkor megnyugodhatnál 100%ban.

Így 50-50 az esély.

2012. jan. 20. 08:40
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen mindegy, hol volt lyukas. A hüvely nyálkahártyáján bárhová elvándorolnak a spermiumok. Nem olyan nagy az esély, mint ha telibe talált volna óvszer nélkül, de hát azért bőven van. A mosakodás a világon semmit nem jelent. Szerintem, ha összejött, akkor nagyon akart jönni, és ha nem akkora tragédia az életetekben most még egy baba, akkor adjátok meg neki az esélyt az életre! :) Sok boldogságot kívánok és, hogy az történjen, amit szeretnél!
2012. jan. 20. 08:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Kicsi eséllyel de össze is jöhetett akár. Ha a kicsi esély se fér bele akkor esemény utáni. Ha a pici esély belefér és jöhetne is akár az a baba ha annyira akar, akkor meg nincs teendő.

Ötösnek:

én nem rakatok fel spirált (hagyományost semmiképpen) a gyógyszertől pedig migrénem van, így 10 év házasság és 3 gyerek után is gumit húz a férjem. Én nem látom rajta közben a megalázottságot :D

2012. jan. 20. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!