Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor jöjjön a kistesó?

Mikor jöjjön a kistesó?

Figyelt kérdés
A fiam 22 hónapos. Az UK-ban élünk. Annyira egyedül van. Itt nincs nagyi, nincsenek ismerősök gyerekei, akikkel játszhat. Magányos. A helyi gyerekek nem játszanak vele, ha nem muszéj, mert nem érti az angolt még. De félek a féltékenykedésről, rivalizálástól. Nem tudom, mit tegyek.
2012. jan. 18. 01:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ahogy elkezd óvodába járni, onnantól kezdve már lehet. Akkor már nem lesz magányos.
2012. jan. 18. 01:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Sajna, itt nincs ovi. Beirathatom valami magánbölcsibe..de az méregdrága. Oda jár mos is, heti 3 órát. Majd 5 évesen ezdi a sulit. Addig semmi. :(
2012. jan. 18. 03:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincsen állami nursery school (óvoda)? Úgy tudom, oda már 2 évesen járhatnak.
2012. jan. 18. 04:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia! Mi egy skót szigeten élünk. Itt úgy tudom,hogy az összes bölcsi magán. Oda most is jár, de nem sokat, mert nem tudom kifizetni. Majd 3 évtől mehet playgroupba, nem tudom, hogy az mennyibe kerül, de az tuti, hogy 8-12 van nyitva.
2012. jan. 18. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Addig érdemes lenne beköltöznötök egy nagyobb városba.
2012. jan. 18. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
sztem vágj bele. a fiam 20 hós volt amikor a kicsi született. neked majd 3 éves lesz. az nagyon jó! oviban lesz pajtás,neked könnyű lesz napközben a picivel, kb 2évesen már nagyon jól el tud játszani a naggyal,és elég nagy h segithessen. féltékenység meg lutri,van ahol nincs is. nálunk se volt.és ha van is: nem tart sokáig. megéri hidd el!!
2012. jan. 18. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!