Nem rendszeres a mensim, mert kövér vagyok, de nekiálltunk a babagyártásnak hátha összejön, a hőm most 37. Lehet hogy összejött?
Mindenképpen menj dokihoz. Szeritnem az még a jobbik eset, ha most csak majd megjön és azért nem vagy babás és nem azért, mert valami gond van.
Szerintem ne keseredjel. Gyorsan járj a dolgok végére.
Az a biztos.
Azért márfél hónap még nagyon kevés!
Hidd el jönni fog az a baba, amikor akar. Nyugalom!
Fel a fejjel!
Tudom könnyű ezt mondani. Nekem sem jön össze. :( De én a menszinek is örültem,mert legalább tudom, hogy minden rendben van. Annyira tökéltesen jött meg. :) Fő az optimizmus.
Szia!
Amiket írsz magadról, mintha az én problémáimat írnád le.Annyi különbséggel, hogy én már voltam orvosnál.
Én jelentős túlsúllyal rendelkezem.Hormonvizsgálaton voltam, ahol eltérések voltak.Erre kaptam norculotot (azért, hogy menstruáljak) és clostilbegytet (arra, hogy serkentse a peteérést). Holnap kell visszamennem hüvelyi ultrahangra, hogy megnézze az orvos lesz e peteérésem.
Hát az a gond hogy nekem is sok az a túlsúly:-(
De megprószálok nem görcsölni,megfogadtam ha lesz akor jó,ha nem megy fél év múlva sem akkor elmegyek dokihoz,de addíg nem ám:-)))
Köszönöm a kedves válaszaitokat és abíztatást,remélem azért összejön,jah ha már itt vagyunk mit mondott a doki?
Sikerült a tablettás dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!