Molett/kövér kismamák vagytok?
Szia! Hát... Szerintem az az igazság, hogy ezt a túlsúly dolgot csak az érti meg igazán aki járt már valaha ebben a cipőben. Mi kb 2 éve próbálkozunk a babával eddig sikertelenül. Nekem is van jó pár kiló súlyfeleslegem. Én most szántam rá magam egy kivizsgálásra, és ezzel egyidőben megpróbáltam/lok egy kicsit egészségesebb életet élni, s jó lenne megszabadulni néhány kilótól is.
Még eddig nekem nem hangzott el a bűvös mondat, de már várom, hogy halljam: Elhízott, próbáljon meg fogyni néhány kilót! :-(
Nem azt mondom, hogy nem kellene fogynunk, csak azt, hogy ez nem olyan egyszerű dolog.
Bíztatásként: Két barátnőm is jónéhány plussz kilóval esett teherbe, és most csinosabbak mint a terhességük előtt. Nem szedtek fel annyit, mint egy átlagos kismami és több ment le a szülés után.
Egyébként te hol jársza kivizsgálásban, baba-projektben?
Na és arról még nem is beszéltünk, hogy a termékenységi jelképek mind "húsosabbak"... :-)
Nem csináltál tesztet a 6 hét késés és barnázás után? Simán lehetsz akár babás is :)
Egyébként szerintem butaság, hogy fogyj le és majd akkor sikerül. Én is túlsúllyal estem teherbe teljesen véletlenül 1.5 év megszakításos módszer után és nem akart baba lett. Nem szabad rá stresszelni a dolgokra (persze ez a legnehezebb, beszélni meg könnyű). Érezzétek egymást a pároddal, ne mindennap, ne hőt mérve próbálkozzatok, hanem csak spontán, 2-3 naponta. Ha a hormonjaiddal (és a párodéval) is minden rendben van, akkor valószínűleg lelki dolgokon múlik a babó érkezése. Sok sikert neked :)24hetes kismama
Én is hasonló cipőben járok,jókora súlyfeleslegem van.két éve fogytam kb 50 kg-ot,(akkor gondolhatjátok hogy nem kevés),majd miután férjhez mentem,nem tudtam tartani az addigi,szinte semmi étkezést,és szépen visszajöttek a kilók.Mikor elhatároztuk hogy babát szeretnénk,rögtön az első,védekezés nélküli alkalom sikerült,most vagyok 26 hetes,és már nagyon várjuk a kisfiunkat:)
Tényleg mondják hogy lehet összefüggés,de én magamon nem tapasztaltam.
Az viszont igaz,hogy nagyon nehéz így,ennyi felesleggel,ha csak az öltözködést nézem is,de most nekem a baba a legfontosabb.
ha gondolod írhatsz privit is,szívesen beszélgetnék Veled.
A teszt az tényleg jó ötlet lenne ennyi késés után.
Drukkolok!
26 h kismmama
Szia!
SIMÁN NE ADD FEL!!!
Én világéletemben nem tartoztam a sovány nők közé.
Ha neked ez erőt ad: első babámmal 74kg-al estem teherbe,első probálkozásra. Másodikkal 94 kg-al másodikra. Én is sok helyen olvastam,hogy a súlyfelesleg befolyásolja a ciklust. Véleményen szerint ha a túlsúly miatt nem sikerülne a baba,akkor azon már változtatott volna az 51 kg fogyás,nem hiszem,hogy ha még leadsz 15-öt akkor mindne oké lesz. Milyen a ciklusod? Párodat vizsgálták már?
Csinálj egy tesztet, és bármi az eredménye, irány az orvos!
Remélem sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!