Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem terveztük, de lehet, hogy...

Nem terveztük, de lehet, hogy Terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Utolsó menses: május 7-11

Ovuláció: május 21 /15.napon(éreztem)

Házasélet(véletlen): május 20

Ha megtermékenyültem,akkor ez az ötödik napom,és nagyon fájnak a cicijeim.Mint,amikor szoptattam,bedurrantak.

Elsö terhességemnél nem fájtak,ott rosszullét és hányás kisért az elmaradt menses után.

Most viszont korai még a dolog...de izgulok.

Április elején méhszáj-mütétem volt,és a méhböl is vettek szövettant,egy egészségügyi kaparás" néven.Nem tudom,hogy ez mennyire befolyásolhatja a dologkat,a beágyazódást.

Azt se tudom,hogy örüljek-e vagy sírjak,nem kéeszültem fel még,most készülgetek,ha..ha..ha.. :)

Jövöhéten várom a menstruációt,vagy nem is várom??

Ki mit mond?

izgulok)

2009. máj. 26. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:

a következő menzi ha elmarad akkor pár napra ré tesztelj!

Mindegy előtte mikor volt a megtermékenyülés, akkor már hamarosan ki kell mutatnia a HCG t, és ha pozitiv akkor gratulálok :)

Lehetsz amugy terhes simán, ekkoris ha volt kaparásod.

2009. máj. 26. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Teherbe eshettél,de szerintem azt még nem érezheted,ha május 20.án volt az aktus,mivel 10-12 nap a beágyazódás. 5 nap múlva még nincsenek tünetek. Legalábbis én így tudom
2009. máj. 26. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Hááát, a cicik bedurranása...szerintem magáért beszél! A szex után 6 nappal igenis lehetséges! A tesóm mindkét babát innen tudta, 1 héttel előbb, mint a teszt.

Úgyhogy jobb, ha felkészülsz. :)

Persze majd biztos a kimaradt mensi után lesz! És ha teszteltél!

A kaparás nem akadály, mert április óta már regenerálódott a méhnyálkahártya annyira, hogy begyazódhasson a tesó.

Majd írd meg a végét! Remélem, úgy lesz, ahogy szeretnétek!

2009. máj. 26. 12:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Ha úgy van"-és egészséges lesz,akkor örülünk neki természetesen...

csak még nem terveztem,fel kell készülnem lelkileg még egy porontyra :D

Kisfiam 3 lesz júliusban,hugicát akartunk,de még nem most.

Hát ha isten is úgy akarja,legyen.

Meglátjuk...mindenképpen beirom,jövöhéten csütörtökön esedékes a mensi...

Amúgy,mindig érzem az ovulációmat,és az elözö megtemékenyülés is véletlen volt..naptárba X-elem,de minek is?? :D

Mikor a naptárt nem is nézzük.

Háát nehéz az élet :)

Még egy bö hét és kiderül,alig várom....

2009. máj. 26. 14:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Nah...felhívtam a dokimat telefonon :)

Megkérdeztem,hogy mennyire gáz a kaparás+mütét után 5 héttel teherbeesni?? HA egyáltalán.

A cicm még mindig fáj,reggel óta.

Szóval a doki azt mondta,hogy elég hamar sikerült,ha sikerült egyáltalán.

Kérdés,hogy a méh falában megkapaszkodik-e a baby?

Tehát,ha terhes is vagyok,még nem biztos,hogy eléggé helyreállt a méhnyálkahártyám :(

Na most kicsit megint ideges lettem...

egyre kiváncsibb vagyok.

2009. máj. 26. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:

3. vagyok!

Ne idegeskedj ezen! Ha már most baba van, és tényleg azt érzed, akkor a m.nyálkahártya is elég vastag, nyugi! Különben el sem kezdődött volna a beágyazódás, de legalábbis nem érezted volna meg a ciciket, mert nem lett volna elég idő, hogy a progeszteron és/vagy a hcg így megelkedjen! Mert ugye attól fáj a cici!

drukkolok! :)

2009. máj. 27. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!