Nem terveztük, de lehet, hogy Terhes vagyok?
Utolsó menses: május 7-11
Ovuláció: május 21 /15.napon(éreztem)
Házasélet(véletlen): május 20
Ha megtermékenyültem,akkor ez az ötödik napom,és nagyon fájnak a cicijeim.Mint,amikor szoptattam,bedurrantak.
Elsö terhességemnél nem fájtak,ott rosszullét és hányás kisért az elmaradt menses után.
Most viszont korai még a dolog...de izgulok.
Április elején méhszáj-mütétem volt,és a méhböl is vettek szövettant,egy egészségügyi kaparás" néven.Nem tudom,hogy ez mennyire befolyásolhatja a dologkat,a beágyazódást.
Azt se tudom,hogy örüljek-e vagy sírjak,nem kéeszültem fel még,most készülgetek,ha..ha..ha.. :)
Jövöhéten várom a menstruációt,vagy nem is várom??
Ki mit mond?
izgulok)
a következő menzi ha elmarad akkor pár napra ré tesztelj!
Mindegy előtte mikor volt a megtermékenyülés, akkor már hamarosan ki kell mutatnia a HCG t, és ha pozitiv akkor gratulálok :)
Lehetsz amugy terhes simán, ekkoris ha volt kaparásod.
Hááát, a cicik bedurranása...szerintem magáért beszél! A szex után 6 nappal igenis lehetséges! A tesóm mindkét babát innen tudta, 1 héttel előbb, mint a teszt.
Úgyhogy jobb, ha felkészülsz. :)
Persze majd biztos a kimaradt mensi után lesz! És ha teszteltél!
A kaparás nem akadály, mert április óta már regenerálódott a méhnyálkahártya annyira, hogy begyazódhasson a tesó.
Majd írd meg a végét! Remélem, úgy lesz, ahogy szeretnétek!
Köszi:)
Ha úgy van"-és egészséges lesz,akkor örülünk neki természetesen...
csak még nem terveztem,fel kell készülnem lelkileg még egy porontyra :D
Kisfiam 3 lesz júliusban,hugicát akartunk,de még nem most.
Hát ha isten is úgy akarja,legyen.
Meglátjuk...mindenképpen beirom,jövöhéten csütörtökön esedékes a mensi...
Amúgy,mindig érzem az ovulációmat,és az elözö megtemékenyülés is véletlen volt..naptárba X-elem,de minek is?? :D
Mikor a naptárt nem is nézzük.
Háát nehéz az élet :)
Még egy bö hét és kiderül,alig várom....
Nah...felhívtam a dokimat telefonon :)
Megkérdeztem,hogy mennyire gáz a kaparás+mütét után 5 héttel teherbeesni?? HA egyáltalán.
A cicm még mindig fáj,reggel óta.
Szóval a doki azt mondta,hogy elég hamar sikerült,ha sikerült egyáltalán.
Kérdés,hogy a méh falában megkapaszkodik-e a baby?
Tehát,ha terhes is vagyok,még nem biztos,hogy eléggé helyreállt a méhnyálkahártyám :(
Na most kicsit megint ideges lettem...
egyre kiváncsibb vagyok.
3. vagyok!
Ne idegeskedj ezen! Ha már most baba van, és tényleg azt érzed, akkor a m.nyálkahártya is elég vastag, nyugi! Különben el sem kezdődött volna a beágyazódás, de legalábbis nem érezted volna meg a ciciket, mert nem lett volna elég idő, hogy a progeszteron és/vagy a hcg így megelkedjen! Mert ugye attól fáj a cici!
drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!