Teherbe tudok esni egy évvel egy abortusz után?
11 hónapja volt művé terhességmegszakításom, a petezsákban nem volt embrió, így a 6 hetes terhességemet megszakították (nem szívódott fel)vákumos aspirációval.
A ciklusom azóta rendszertelen, 28-34 napos, azelőtt pontos, 28 napos ciklusaim voltak és pontosan tudtam azt is, mikor van peteérésem. Mostanra úgy döntöttem, hogy szeretnék újra próbálkozni. Az lenne a kérdésem, hogy mivel mindenhol azt olvasom, abortusz után nagyban lecsökken a teherbeesés esélye, hogy ez mennyire igaz? Lehet még babám? Köszönöm a válaszaitokat!
Ezt a kérdést én írtam ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Igaz,h másról is megy a vita,de itt páran leírják a történetüket,h abortusz után összejött nekik a baba. Remélem segít valamit. És sajnálom,h ezen át kellett élned.
Nem csökken, sajnos én is átestem ilyen műtéten, és bár nekem picivel később, másfél évvel utána lett aktuális a babavállalás, a harmadik hónapban hála Istennek sikerrel jártunk!
Minden jót kívánok Neked, remélem minden szépen alakul majd! :)
23 hkm
Megfoganhatsz, de a vetélés esélyét növeli az abortusz.
Nem csak a méhszáj tágítása miatt, hanem azért is, mert a küret károsítja a méhnyálkahártyát.
Ezért vigyázni kell, hogy egy esetleges vetélés esetén, lehetőleg kerüld a küretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!