Hogyan zajlik a művi abortusz?
2 gyerekem van,kicsik mindketten. A harmadik lett volna....szerintem jobban megvisel ha már van gyereked talán,hisz tudod milye van volt kifejlődve,mi történik,milyen lenne ha...
Fizikailag abszolut nem nagy dolog,reggel 8 ra bementem 2 kor megcsinálták este 7 kor hazajottem.Altattak természetesen,utana is alig éreztem valamit,három napra rá kezdett kicsit fajni,mint a menzis gorcsok. Nekem is hátrahajlo méhem van,nem hiszem hogy gondot jelentett nekik,és elvileg semmi gond,gondolom gyerekem is lehetne még ha akarnék. Rá 1 honapra jott meg a menzim.
kislányom születése előtt három évvel teherbe estem akkor határozottam kijelentettem, hogy nem akarom megtartani így is lett, és most hogy már van egy gyerekem nem mennék még egyszer abortuszra
akkor ném viselt meg, nem is érdekelt fel se fogtam, nem vettem, tudomást arról, hogy mire is megyek, de most már nem mernék még egyszer elmenni abortuszra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!