IR-esek, mi lehet a jó megoldás? Babát szeretnénk. Diéta és mozgás VAGY merckformin?
Figyelt kérdés
Merckformin gondom van. Amíg nem szedtem, szépen ment a diéta, a mozgás. 20 kilót adtam le, viszont az vércukor és inzulinértékeim rosszak voltak. Elkezdtem szedni a met-et, de olyan rosszul vagyok tőle 2 hónap után is (egyre rosszabb, ahelyett, hogy hozzászoknék), hogy nem bírom tartani a diétát, mert vagy szénhidrátot tudok enni, vagy semmit. És azt ugye nem szeretnék, úgyhogy intenzívebb mozgás után volt, hogy elájultam.2012. jan. 13. 11:24
11/11 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek éhségrohamaim. Bár, inkább azok lennének. Egyszerűen hányingerem van minden kaja gondolatától, illatától, látványától. Kín szenvedés minden étkezés, vásárlás, és lassan képtelen leszek főzni a családnak. :( Ha mondjuk viszont egy habos torta jut eszembe, azt még úgy valahogy meg tudnám enni. :)
2012. jan. 13. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!