Láttátok már ezt a videót Czeizel Endrével? Azt meséli, hogyan befolyásolhatjuk a baba nemét.
Ő nem azt mondja, hogy mindenkinek engedni kell ezt, hanem, hogy akinek már nem az első, esetleg 3-4. gyerekéről van szó.
A házi praktikák meg nem 100%-osak soha, de aki akarja, szerintem bátran próbálja ki.
Igen. Én ezzel a részével tökre egyetértek hogy lehet hogy sokkal többen vállalnának harmadik gyereket ha tudnák hogy az mondjuk végre nem fiú hanem kislány. Így meg lutrira nem merik bevállalni. Rengeteg ilyen ismerősöm van aki ezt mondja hogy van 2 fia de ha tudná hogy a 3.lány lenne vállalná, de mivel nem tudja így inkább nem vállal többet.
Nem azt mondom hogy CSAK ez akadályozza meg a harmadik babák vállalását pláne a mostani gazdasági helyzetben..de ez is jópár családnál előfordul.
Én lányt szerettem volna mindig is, 2 fiam lett és egy lányom. Praktika nélkül. Szerencsém van azt mondom:)
Igen láttam.
Van egy kisfiunk és kislányt szerettünk volna.
Úgy csináltuk ahogy ő mondta és kedden tudtam meg hogy kislányom lesz :-)
Szóval nekünk bejött...
Hogy lehet befolyásolni, valaki leírja mit mondott?!
Lassú a netem, tv-t meg ritkán nézek.
Amúgy amit előttem írtak igazak, hogy a természet eldönti, nem érdemes befolyásolni, meg gondolom szerencse kérdése is ez, mert van akinél bejön van akinél nem.
Amúgy két esetnél megértem a befolyásolást:
pl. ha genetikailag csak a lány baba lesz egészséges a párnál, vagy van a párnak 2 lánya és szeretnének egy fiút is, ezekben az esetekben szerintem nem lenne baj, ha meg lehetne választani a nemet.
Nekünk egy lányunk van még, szeretnénk kis tesót, de nem jön, szóval nekünk mindegy milyen nemű lesz, csak jönne már. :)
8-as vagyok!
Kedves utolsó nálad a pont, az egészség a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!